Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Question Jakiś backstage?

Może już koledzy odespali i ktoś wrzuci jakiś backstage, ew inne zdjątka zrobione "przy okazji"?
    Powspominamy..

sailor
    Gość

Domyślnie

nie bedzie backstage'y do czasu gdy nie skoncza sie prace nad ostateczna wersja kalendarza .. ci ktorym nie chcialo sie wybrac do lodzi musza troche poczekac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie bedzie backstage'y do czasu gdy nie skoncza sie prace nad ostateczna wersja kalendarza .. ci ktorym nie chcialo sie wybrac do lodzi musza troche poczekac
    Sai... Ty zlosliwcze! :[
    Wez pod uwage, ze niektorzy nie mogli sie wybrac, nie dlatego, ze im sie nie chcialo...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Właśnie. Też miałem taki plan - rozłożyła mnie grypa i teraz cierpię zwijając się w spazmach rozpaczy...

A może dacie jakieś zdjęcia do oceny zanim wkleicie je do kalendarza?
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

chyba nie bylo "obserwatorow", wszyscy pstrykali do kalendarza
    byl plan czlowiek z kamerka video, powiodlo sie? jest film?

Domyślnie

niestety w czasie pleneru okazalo sie ze zadna puszeczka nikonowska, jaka byla w uzyciu nie kreci filmow...
    zdjecia "z tylu" beda jak bedzie troche czasu na chociaz zmniejszenie do rozmiarow akceptowalnych i porzadnym odszumieniu, bo iso 1600 bylo norma
    zreszta `poczekajmy...

a jeszcze jedno. Dziekuje anonimowemu fotografowi za pozostawienie kilka calkiem przyjemnych klatek na moim aparacie
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie bedzie backstage'y do czasu gdy nie skoncza sie prace nad ostateczna wersja kalendarza..........
    Mam przeczucie graniczace z pewnością, iż nie mam prawa się "wtrancać w nie swoje sprawy" ale poniewaz
    kalendarz poza obrazkami ma zazwyczaj kalendarium - taka moja prośba, troszkę wzięta z doświadczenia -
    aby grafik nie przeginał z artyzmem w tej właśnie części projektu - znam losy wielu pięknych kalendarzy
    przydatnych do niczego - nikt tego nie zawiesił na długo na ścianie - bo, albo wieszam plakat, albo to jest
    miejsce na kalendarz - a od takiego oczekuje się zazwyczaj wygodnego, prostego i jasnego przekazu, kiedy
    jest piątek a kiedy poniedziałek I wiem, że można przesadzić, ale też mozna pogodzic w elegancki sposób
    artyzm z ergonomią i użytecznością.

Domyślnie

załuję że musiałem się zwijać tak wcześnie
    ale w gruncie rzeczy to nikogo z was nie znałem , z niecierpliwością czekam na kalendarz no i liczę że będzie dostępny:]
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

sailor
    Gość

Domyślnie

albo wieszam plakat, albo to jest miejsce na kalendarz

krzysztofie .. to czy cokolwiek powiesisz na scianie zalezy tylko i wylacznie od Ciebie .. natomiast sprawe kalendarza proponuje zostawic osobom ktore sie w niego naprawde zaangazowaly i poswiecily swoj czas pieniadze i dobre checi .. gwarantuje ze znajdzie sie wielu ktorzy beda mieli do niego uwagi .. tak samo jak wielu ktorym bedzie sie podobal .. jak zawsze.

Domyślnie

widze, ze obsluga w polarach i kapturach a dziewczyny to porozbierali
    pewnie zmarzly bidulki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów