Może już koledzy odespali i ktoś wrzuci jakiś backstage, ew inne zdjątka zrobione "przy okazji"?
Powspominamy..
Szukaj
Może już koledzy odespali i ktoś wrzuci jakiś backstage, ew inne zdjątka zrobione "przy okazji"?
Powspominamy..
nie bedzie backstage'y do czasu gdy nie skoncza sie prace nad ostateczna wersja kalendarza.. ci ktorym nie chcialo sie wybrac do lodzi musza troche poczekac
![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Właśnie. Też miałem taki plan - rozłożyła mnie grypa i teraz cierpię zwijając się w spazmach rozpaczy...
A może dacie jakieś zdjęcia do oceny zanim wkleicie je do kalendarza?
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
chyba nie bylo "obserwatorow", wszyscy pstrykali do kalendarza
byl plan czlowiek z kamerka video, powiodlo sie? jest film?
niestety w czasie pleneru okazalo sie ze zadna puszeczka nikonowska, jaka byla w uzyciu nie kreci filmow...
zdjecia "z tylu" beda jak bedzie troche czasu na chociaz zmniejszenie do rozmiarow akceptowalnych i porzadnym odszumieniu, bo iso 1600 bylo norma
zreszta `poczekajmy...
a jeszcze jedno. Dziekuje anonimowemu fotografowi za pozostawienie kilka calkiem przyjemnych klatek na moim aparacie![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Mam przeczucie graniczace z pewnością, iż nie mam prawa się "wtrancać w nie swoje sprawy" ale poniewaz
kalendarz poza obrazkami ma zazwyczaj kalendarium - taka moja prośba, troszkę wzięta z doświadczenia -
aby grafik nie przeginał z artyzmem w tej właśnie części projektu - znam losy wielu pięknych kalendarzy
przydatnych do niczego - nikt tego nie zawiesił na długo na ścianie - bo, albo wieszam plakat, albo to jest
miejsce na kalendarz - a od takiego oczekuje się zazwyczaj wygodnego, prostego i jasnego przekazu, kiedy
jest piątek a kiedy poniedziałekI wiem, że można przesadzić, ale też mozna pogodzic w elegancki sposób
artyzm z ergonomią i użytecznością.
załuję że musiałem się zwijać tak wcześnie
ale w gruncie rzeczy to nikogo z was nie znałem , z niecierpliwością czekam na kalendarz no i liczę że będzie dostępny:]
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
albo wieszam plakat, albo to jest miejsce na kalendarz
krzysztofie .. to czy cokolwiek powiesisz na scianie zalezy tylko i wylacznie od Ciebie .. natomiast sprawe kalendarza proponuje zostawic osobom ktore sie w niego naprawde zaangazowaly i poswiecily swoj czas pieniadze i dobre checi .. gwarantuje ze znajdzie sie wielu ktorzy beda mieli do niego uwagi .. tak samo jak wielu ktorym bedzie sie podobal .. jak zawsze.
widze, ze obsluga w polarach i kapturach a dziewczyny to porozbierali
pewnie zmarzly bidulki![]()
Skontaktuj się z nami