To tak dla rozruszania grupy kilka zdjęć reportażowych ze zlotu w Szklarskiej. Kto zrobił grupówkę?
Jakby ktoś się sobie nie podobał, to krzyczcie - usunie się. Gdybym kogoś źle podpisał, to już do moderatora.
Pomóżcie w identyfikacji nieopisanych zwłok!
Kilka zdjęć może tu być innego autorstwa - mój aparat z jakiejś przyczyny odnotował sporą popularność, ale, że wciskający spust to tylko taki dodatek, to zawłaszczam wszystkie foty na mojej karcie pamięci! Jakiś odsetek tych zdjęć powstał z zamiarem testów sprzętu, a nie z pobudek artystycznych. Onanistów sprzętowych proszę o wybaczenie braku koloru na części materiału, ale jak powszechnie wiadomo D700 to fatalny aparat i kompletnie się do fotografii kulorawej nie nadaje.
1. Ciężkie życie instruktora, czyli od lewej: Kasia Chojnacka, Paweł Chrzanowski, Ania Tabaka
2. Plener, czyli o ogniskowych, zniekształceniach, kątach, perspektywie, komunikacji, ...
3. Z cyklu "Trudy pracy słynnych reżyserów i filmowców": sobowtór Andy_O wraz z Anią
4. Górnik Pilon
5. Bartos, Andy_O, Kondeusz
6. Sobowtór Andy_O
7. Kondeusz, 10 minut przygotowań i pierwszy testowy kęs.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
No i na koniec, żeby było wiadomo kto Wam robił zdjęcia... ja, czyli mOSAd III Mały (fot. Andy_O):
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami