Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Szklarska Poręba - reportersko, czyli zdjęcia od kuchni

To tak dla rozruszania grupy kilka zdjęć reportażowych ze zlotu w Szklarskiej. Kto zrobił grupówkę?

Jakby ktoś się sobie nie podobał, to krzyczcie - usunie się. Gdybym kogoś źle podpisał, to już do moderatora.
    Pomóżcie w identyfikacji nieopisanych zwłok!

Kilka zdjęć może tu być innego autorstwa - mój aparat z jakiejś przyczyny odnotował sporą popularność, ale, że wciskający spust to tylko taki dodatek, to zawłaszczam wszystkie foty na mojej karcie pamięci! Jakiś odsetek tych zdjęć powstał z zamiarem testów sprzętu, a nie z pobudek artystycznych. Onanistów sprzętowych proszę o wybaczenie braku koloru na części materiału, ale jak powszechnie wiadomo D700 to fatalny aparat i kompletnie się do fotografii kulorawej nie nadaje.

1. Ciężkie życie instruktora, czyli od lewej: Kasia Chojnacka, Paweł Chrzanowski, Ania Tabaka

2. Plener, czyli o ogniskowych, zniekształceniach, kątach, perspektywie, komunikacji, ...

3. Z cyklu "Trudy pracy słynnych reżyserów i filmowców": sobowtór Andy_O wraz z Anią

4. Górnik Pilon

5. Bartos, Andy_O, Kondeusz

6. Sobowtór Andy_O

7. Kondeusz, 10 minut przygotowań i pierwszy testowy kęs.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

No i na koniec, żeby było wiadomo kto Wam robił zdjęcia... ja, czyli mOSAd III Mały (fot. Andy_O):
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 21-09-2009 o 23:40

Domyślnie

dobre, dobre - kawał dobrej reporterskiej roboty

Domyślnie

Niestety nie było czasu na głupoty (backstage i reportaż), czyli chyba dobrze. Na pewno ktoś ma coś ze "studia", mam nadzieję, że wrzuci. A ja oczywiście zapomniałem o najważniejszym portrecie (nie mojego autorstwa):

16. Pilon
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 21-09-2009 o 23:39

Domyślnie

Ojejjj Dzięki za kawał świetnej pracy
    Nie wiedziałem że ja taki fotogieniczny i w ogóle
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

No , szczegolnie na 15 z kiełbachą:>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evadanhofer Zobacz posta
    No , szczegolnie na 15 z kiełbachą:>
    Bom się na 15stce rozmarzył
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

o fajne

Domyślnie

o chryste panie..

Ja lubie swoje zdjęcia od tyłu, jak nic nie widac,szczególnie mojego szalenstwa w oczach :P
    Wiec jak ktos ma moje zdjęcia to prosze nie wrzucac, chyba ze mnie prawie nie widac
    Dziękuje
    Ostatnio edytowane przez evadanhofer ; 22-09-2009 o 00:01 Powód: kaprysy panny Ewy :>

Domyślnie

A ja nalegam, aby mOSAd wyretuszował mojego sobowtóra, żeby choć trochę przypominał mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    A ja nalegam, aby mOSAd wyretuszował mojego sobowtóra, żeby choć trochę przypominał mnie.
    Co proponujesz? Mogę najwyżej podesłać Ci zdjęcie do retuszu - wiesz najlepiej jak wyglądasz - ja nie mam pojęcia!

PS. Tak podejrzewałem, że w grupie beauty/glamour zaraz posypią się prośby o retusze! Nie retuszuję w reportażu (poza podstawową korektą), zatem usuwam, albo zostawiam, wybór należy do Was.
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 22-09-2009 o 00:27

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów