Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Róża

Domyślnie Róża

Witam, nowe szkło, więc próbuję...

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Nikt nic nie napisze? czy kwadrat, ramka pasuje? no i co do samego zdjęcia proszę o komentarz

Domyślnie

Ładny balans bieli i dobre światło - to wszystko co mogę o tym zdjęciu dobrego powiedzieć.
    Poza tym nieciekawie.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Róża jest róża,ładny kwiatek.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Masz ładny kwiat w okolicy mocnego punktu obrazu, ciekawie "zbudowaną" głębię, ... - wszystko tak jak należy, więc jest dobrze. Co innego jednak gdybyś "poeksperymentował" , to dopiero mogłoby być ciekawe - mniej "klasyczne" i na pewno trudniejsze. .
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    Masz ładny kwiat w okolicy mocnego punktu obrazu, ciekawie "zbudowaną" głębię, ... - wszystko tak jak należy, więc jest dobrze. Co innego jednak gdybyś "poeksperymentował" , to dopiero mogłoby być ciekawe - mniej "klasyczne" i na pewno trudniejsze. .
    Dziękuję. W takim razie proszę o pokazanie jak można zrobić "mniej klasycznie" (mam nadzieję, że chodzi o obróbkę)

Domyślnie

Grzegorzowi chyba chodzi o odpowiednie spojrzenie w momencie kadrowania a nie obrobki.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Uprawnienia umieszczania postów