Cos dla odmiany... przyszedl czas na szukanie jesieni, koniec lazenia po plazy...
New Forest National Park, Dorset, UK
Uwagi mile widziane...
Szukaj
Cos dla odmiany... przyszedl czas na szukanie jesieni, koniec lazenia po plazy...
New Forest National Park, Dorset, UK
Uwagi mile widziane...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
unikam drzew jak ognia...ciezko jest focic bo zawsze cos w kadr wlezie, ale trzeba poucinac...tak jest w tym przypadku. od gory poszczepione galezie, od dolu przyciete odbicie...ladne kolory...
Ja tez tak mam jak Grudzinsky......dokladnie to samo....naklepalo sie tego drewna i nic nie wychodzi....co innego w Polandi tam to nie trudno o samotniaki![]()
Nikon http://greg77.com/
Coz ja moge powiedziec![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Piękne okoliczności przyrody, ale wydaje mi się, że chciałeś pokazać zbyt wiele, przez co w kadr wkradło się dużo przeszkadzajek. W takich sytuacjach trzeba iść na kompromis i ciąć po równo z każdej strony. Gdyby było kadrowane ciaśniej, bez lewej strony z drzewem uciętym tak samo na górze mogłoby wyglądać mniej chaotycznie, ale to tylko można stwierdzić przy kadrowaniu
pzdr
Kolor bardzo fajny, kadr ciekawy a dołu troszkę szkoda ale wiadomo, że nie zawszę się uda poupychać gałęzie tak jak by się chciało![]()
Kadr w sumie ok, ale to kolory tworzą klimat tego zdjęcia. Świetne..
Czyli nie tylko w Polsce mamy złotą jesień?:P
Skontaktuj się z nami