Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ipley Cross

Domyślnie Ipley Cross

Cos dla odmiany... przyszedl czas na szukanie jesieni, koniec lazenia po plazy...

New Forest National Park, Dorset, UK

Uwagi mile widziane...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

unikam drzew jak ognia...ciezko jest focic bo zawsze cos w kadr wlezie, ale trzeba poucinac...tak jest w tym przypadku. od gory poszczepione galezie, od dolu przyciete odbicie...ladne kolory...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    unikam drzew jak ognia...ciezko jest focic bo zawsze cos w kadr wlezie, ale trzeba poucinac...tak jest w tym przypadku. od gory poszczepione galezie, od dolu przyciete odbicie...ladne kolory...
    Trzeba próbować... ja tam lubie wyzwania
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Trzeba próbować... ja tam lubie wyzwania
    tez kiedys tak myslalem po kilku setkach kadrow wywalonych do kosza odpuscilem sobie i wybralem otwarta przestrzen...ta daje o wiele wiecej swobody

Domyślnie

Ja tez tak mam jak Grudzinsky......dokladnie to samo....naklepalo sie tego drewna i nic nie wychodzi....co innego w Polandi tam to nie trudno o samotniaki

Domyślnie

Coz ja moge powiedziec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Coz ja moge powiedziec
    .... , że całkiem ładnie pokazałeś drzewko. Choć odbicie w wodzie według mnie za mocno ciągnąłeś za uszy

Domyślnie

Piękne okoliczności przyrody, ale wydaje mi się, że chciałeś pokazać zbyt wiele, przez co w kadr wkradło się dużo przeszkadzajek. W takich sytuacjach trzeba iść na kompromis i ciąć po równo z każdej strony. Gdyby było kadrowane ciaśniej, bez lewej strony z drzewem uciętym tak samo na górze mogłoby wyglądać mniej chaotycznie, ale to tylko można stwierdzić przy kadrowaniu

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Kolor bardzo fajny, kadr ciekawy a dołu troszkę szkoda ale wiadomo, że nie zawszę się uda poupychać gałęzie tak jak by się chciało

Domyślnie

Kadr w sumie ok, ale to kolory tworzą klimat tego zdjęcia. Świetne..
    Czyli nie tylko w Polsce mamy złotą jesień?:P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów