Witam
Tytuł pochodzi z kosmosu więc on nie podlega ocenie.
Zapraszam
Szukaj
Witam
Tytuł pochodzi z kosmosu więc on nie podlega ocenie.
Zapraszam
No niestety nie jest to kolejny kolorowy wschód słońca. Ale pooglądaj trochę fotografii poza tym forum to może zrozumiesz...Bez urazy... ale przekaz tego zdjęcia, chyba też. Jest dla mnie całkiem nieczytelne.![]()
Pozdrawiam
Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę (nawet jeśli kosz miałby być cały czarny) bo odciąga od zdjęcia, reszta to coś co lubię najbardziej, dla mnie świetne
W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Spory zapas kremu pod tą ambonką mają....![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
No wydaje mi się, że twój komentarz nie jest zbyt jednoznaczny. Cyt "bez urazy... (dalej doczytać)..." Po prostu chciałem mieć taką fotografię i potrudziłem się by ją wykonać. Ludzie różne rzeczy piszą pod moimi zdjęciami... jednym nie podoba się bo w b/w inni liczą na jakieś wyhiperbolizowane pejzaże... a ja lubię prostotę, smutek, smolistą czerń itp. Może ta fotografia nie jest jakaś super. Ale dla mnie jest świetnym dokumentem rejestrującym ulotność chwili.W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe
Skoro uraziłem Cię swoją wypowiedzią to przepraszam.
No całkiem niegłupi pomysł. Dzięki.Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę
Zamaluj reklame i bedzie git.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami