Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Gazing

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie Gazing

Witam

Tytuł pochodzi z kosmosu więc on nie podlega ocenie.

Zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Tytuł pochodzi z kosmosu...
    Bez urazy... ale przekaz tego zdjęcia, chyba też. Jest dla mnie całkiem nieczytelne.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Bez urazy... ale przekaz tego zdjęcia, chyba też. Jest dla mnie całkiem nieczytelne.
    No niestety nie jest to kolejny kolorowy wschód słońca. Ale pooglądaj trochę fotografii poza tym forum to może zrozumiesz...

Pozdrawiam

Domyślnie

Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę (nawet jeśli kosz miałby być cały czarny) bo odciąga od zdjęcia, reszta to coś co lubię najbardziej, dla mnie świetne

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę (nawet jeśli kosz miałby być cały czarny) bo odciąga od zdjęcia, reszta to coś co lubię najbardziej, dla mnie świetne
    Faktycznie, o tym wcześniej nie pomyśłałem ale Grześ ma rację.

Domyślnie

W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Spory zapas kremu pod tą ambonką mają....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Spory zapas kremu pod tą ambonką mają....
    hehe, muszę przyznać, że Andrzej trafił .

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

W moim komentarzu nie było cienia złośliwości, więc nie wiem po co ta uszczypliwość. Jeśli uraziłem wybujałe ego - przepraszam. Oddajesz zdjęcie pod ocenę, więc ją masz. Trochę dystansu, to zdrowe
    No wydaje mi się, że twój komentarz nie jest zbyt jednoznaczny. Cyt "bez urazy... (dalej doczytać)..." Po prostu chciałem mieć taką fotografię i potrudziłem się by ją wykonać. Ludzie różne rzeczy piszą pod moimi zdjęciami... jednym nie podoba się bo w b/w inni liczą na jakieś wyhiperbolizowane pejzaże... a ja lubię prostotę, smutek, smolistą czerń itp. Może ta fotografia nie jest jakaś super. Ale dla mnie jest świetnym dokumentem rejestrującym ulotność chwili.
    Skoro uraziłem Cię swoją wypowiedzią to przepraszam.

Ja jedynie zmalowałbym tą reklamę
    No całkiem niegłupi pomysł. Dzięki.

Domyślnie

Zamaluj reklame i bedzie git.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów