Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Carrantoohil II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Dwójka już nie. W tym ujęciu gdzie nic się nie dzieje brakuje mi góry. Ta góra ma tam za ciasno.
    Hehe mialem takie samo odczucie.....dzieki....tutaj niestety brakuje mm.....18-105 przydala by sie S10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo ładne kadry, wszystkie - i fajne fotki i ładne miejsce, trochę uśredniasz zdjecia w obróbce, pokaze Ci na miejscu o co chodzi - zdjecia muszą mieć akcenty np.kolorystyczne wiadomo ze swiatło na całej powierzchni fotografii układa sie (załamuje) na róznych elementach zdjecia zawsze inaczej, chodzi o to zeby te akcenty kolorystyczne jedne wydobyć, a moze czasami osłabić inne - wówczs zdjecie jest o wiele ciekawsze w odbiorze, bo jest po prostu bardziej zróznicowane
    foteczki bardzo mi sie podobają widać Twoją staranność
    Muszę się podpisać, chyba właśnie to miałem na myśli mówiąc o sterylności w poprzednim wątku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Muszę się podpisać, chyba właśnie to miałem na myśli mówiąc o sterylności w poprzednim wątku.
    Chyba zaczynam rozumiec Mam nadzieje ze Janusz mnie dokladniej wprowadzi w ten temat!

Domyślnie

NIeźle jest.... a jakby troszkę magenty ściągnąć ze zboczy ???
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    ......a jakby troszkę magenty ściągnąć ze zboczy ???
    Na to czekalem......kurcze jedzcie tam i sami zobaczcie.....miejscami te skaly sa czerwone!!!
    Pocac sie w tych gorach wlasnie myslalem o tym co napisals i zastanawialem sie kto bedzie pierwszy

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów