Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Carrantoohil II

Domyślnie

Wiedziałeś gdzie leżą konfitury i tamto zdjęcie wystawiłeś samotnie... . Pragnę poinformować, że tu jest równie dobrze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Znowu elegancko Panie Greg. Kadrowo najbardziej siedzi mi jedynka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Maruda.
    Mamy tu ładne, klarowne fotki w świetnej kolorystyce. Coraz lepiej wołasz te swoje Raw;y
    Dzieki......to tylko Wasza zasluga
    Ciekawe jak klarowne beda jak zasiade do tych ze szczytu

Domyślnie

Sczytuj...znaczy wywołuj. Czekamy z niecierpliwością
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

kulten
    Gość

Domyślnie

Elegancka seria. Mi się bardzo widzi.

Domyślnie

świetne kadry ...wszystkie ..i przy takim ostrym świetle ..gratki

Domyślnie

bardzo ładne kadry, wszystkie - i fajne fotki i ładne miejsce, trochę uśredniasz zdjecia w obróbce, pokaze Ci na miejscu o co chodzi - zdjecia muszą mieć akcenty np.kolorystyczne wiadomo ze swiatło na całej powierzchni fotografii układa sie (załamuje) na róznych elementach zdjecia zawsze inaczej, chodzi o to zeby te akcenty kolorystyczne jedne wydobyć, a moze czasami osłabić inne - wówczs zdjecie jest o wiele ciekawsze w odbiorze, bo jest po prostu bardziej zróznicowane
    foteczki bardzo mi sie podobają widać Twoją staranność

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo ładne kadry, wszystkie - i fajne fotki i ładne miejsce, trochę uśredniasz zdjecia w obróbce, pokaze Ci na miejscu o co chodzi - zdjecia muszą mieć akcenty np.kolorystyczne wiadomo ze swiatło na całej powierzchni fotografii układa sie (załamuje) na róznych elementach zdjecia zawsze inaczej, chodzi o to zeby te akcenty kolorystyczne jedne wydobyć, a moze czasami osłabić inne - wówczs zdjecie jest o wiele ciekawsze w odbiorze, bo jest po prostu bardziej zróznicowane
    foteczki bardzo mi sie podobają widać Twoją staranność
    Wciaz sie ucze
    Licze na to ze sporo teori mi wcisniesz
    Pogoda zapowiada sie dobrze

Domyślnie

Ta odsłona lepsza od pierwszej. Jedynka bardzo fajnie kadrowo za sprawą zróżnicowanej podłogi. Dwójka już nie. W tym ujęciu gdzie nic się nie dzieje brakuje mi góry. Ta góra ma tam za ciasno. A trójka? Gdyby była sama to by się podobała Przy jedynce wszystko inne jest kiepskie

Widzę, że tu rodzynkiem będę ale mnie ten niebieski zupełnie się nie podoba. Cóż taka pogoda, a do wieczora wszędzie czekać nie można. Ta uwaga to nie zarzut z mojej strony i nie uważam tego za błąd.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ta seria też bardzo ładna ale 1 najbardziej mnie się spodobała
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów