Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Mnie również bardziej do glamour pasuje ta sesja. Wow...jest naprawdę świetna! Sesja i modelka Szczególnie zdjęcia czarno-białe robią na mnie wrażenie. Zresztą - cała sesja robi duże wrażenie. Gratuluje.
    Katarzyna

Domyślnie

Wydaje mi się, że poza modelki na sporej części zdjęć jest jakaś taka trochę dziwna (coś jakby brzuch ją bolał), mam na myśli 2, 4 i 5 i bonus 2. Fajne 1 i bonus 1. Technicznie widać, że tradycyjnie na poziomie, obróbka chyba charakterystyczna dla zdjęć autora, czy się podoba - kwestia upodobań, nie ukrywam, że czasem chętnie zobaczyłbym coś w innej kolorystyce, najlepiej zbliżonej do naturalnej.
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

MI WOGOLE NIE PODESZLA 3... twarz modelki wyszla bardzo kwadratowo i masywnie...
    malutkie oczka wiekie zuchwy.... zle to wyglada...

reszta jak zwykle
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Miły secik, chociaż nie jestem zwolennikiem takiej kolorystyki. Niestety 5 odstaje od reszty - modelka wyszła na nim jak połamana - przypomina mi to poster filmu Dzwonnik z Notre Damme.

Domyślnie

Generalnie jak zwykle super.
    Jedno zastrzeżenie, bonus 1 - uda wyglądają fatalnie, przez to dla mnie zdjęcie niestety odpada, albo jest do przekadrowania.

Domyślnie

Ciekawa obróbka, ktoś doskonale napisał o butach, są jedyną rzeczą ktora mi przeszkadza.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Oczywiscie, jak zwykle super. Ale ja jestem fanem remika, i sposobu obróbki zdjec stosowanej przez niego, wiec nie dopatruje sie tu, az tak, jak wiekszosc niedociagniec. Dla mnie najlepsze to bonus 1, nie moge sie napatrzec.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Foty świetne, a obróbka jeszcze lepsza. Generalnie lubię ostre, żywe kolory, ale tutaj mimo że to całkiem nie mój klimat to wyszło rewelacyjnie

////EDIT:
    Masz może konto na digarcie albo deviancie?

Domyślnie

no stary pozamiatales jak cos mozemy sie zamienic na nasze 300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Foty świetne, a obróbka jeszcze lepsza. Generalnie lubię ostre, żywe kolory, ale tutaj mimo że to całkiem nie mój klimat to wyszło rewelacyjnie

////EDIT:
    Masz może konto na digarcie albo deviancie?

tak mam na digarcie. http://remik.digart.pl
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów