Mnie również bardziej do glamour pasuje ta sesja. Wow...jest naprawdę świetna! Sesja i modelkaSzczególnie zdjęcia czarno-białe robią na mnie wrażenie. Zresztą - cała sesja robi duże wrażenie. Gratuluje.
Szukaj
Mnie również bardziej do glamour pasuje ta sesja. Wow...jest naprawdę świetna! Sesja i modelkaSzczególnie zdjęcia czarno-białe robią na mnie wrażenie. Zresztą - cała sesja robi duże wrażenie. Gratuluje.
Katarzyna
Wydaje mi się, że poza modelki na sporej części zdjęć jest jakaś taka trochę dziwna (coś jakby brzuch ją bolał), mam na myśli 2, 4 i 5 i bonus 2. Fajne 1 i bonus 1. Technicznie widać, że tradycyjnie na poziomie, obróbka chyba charakterystyczna dla zdjęć autora, czy się podoba - kwestia upodobań, nie ukrywam, że czasem chętnie zobaczyłbym coś w innej kolorystyce, najlepiej zbliżonej do naturalnej.
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
MI WOGOLE NIE PODESZLA 3... twarz modelki wyszla bardzo kwadratowo i masywnie...
malutkie oczka wiekie zuchwy.... zle to wyglada...
reszta jak zwykle
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Miły secik, chociaż nie jestem zwolennikiem takiej kolorystyki. Niestety 5 odstaje od reszty - modelka wyszła na nim jak połamana - przypomina mi to poster filmu Dzwonnik z Notre Damme.
Generalnie jak zwykle super.
Jedno zastrzeżenie, bonus 1 - uda wyglądają fatalnie, przez to dla mnie zdjęcie niestety odpada, albo jest do przekadrowania.
Ciekawa obróbka, ktoś doskonale napisał o butach, są jedyną rzeczą ktora mi przeszkadza.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Oczywiscie, jak zwykle super. Ale ja jestem fanem remika, i sposobu obróbki zdjec stosowanej przez niego, wiec nie dopatruje sie tu, az tak, jak wiekszosc niedociagniec. Dla mnie najlepsze to bonus 1, nie moge sie napatrzec.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
Foty świetne, a obróbka jeszcze lepsza. Generalnie lubię ostre, żywe kolory, ale tutaj mimo że to całkiem nie mój klimat to wyszło rewelacyjnie
////EDIT:
Masz może konto na digarcie albo deviancie?
no stary pozamiatalesjak cos mozemy sie zamienic na nasze 300
![]()
tak mam na digarcie. http://remik.digart.pl
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Skontaktuj się z nami