Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Roksana warsztatowo :)

Pomyslałem, że podzielę się z wami efektami sesji, z której osobiście jestem bardzo zadowolony
    Przedstawiam Wam Roksanę z Kalisza to co ma na sobie to Jej własny pomysł, kreacja stworzona bez użycia igły, nitki, agrafek, z kawałka tkaniny na sesji w ciągu 15 minut

1. 2. 3. 4. 5.
    i bonusiki w BW (na 3 zaryzykowałem i przyciąłem łokieć, który pewnie nie spotka się z waszą aprobatą)

Bonus 1:

Bonus 2:

Bonus 3:

I życzę miłego wyżywania się na gniotkach biednego żuczka remikssona
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Kurde. ludzie. co się z wami dzieje... Ja rozumiem, że skromność i wogóle, ale o co tu chodzi z tymi gniotami???
    No co tu pisać... jak zwykle jest świetnie...
    3 i trzeci bonus - baaardzo zmysłowe...
    Na dwójce troszke przeszkadza cień od lampy przy stopie... ale to pewnie tylko mi...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Kurde. ludzie. co się z wami dzieje... Ja rozumiem, że skromność i wogóle, ale o co tu chodzi z tymi gniotami??? ...
    Alez Autor wcale nie mowil, ze z rumiencem wstydu na twarzy pokazuje nam tu gnioty. Wspomnial jedynie, ze modelka malym nakladem sil skomponowala sobie wdzianko.

Piekne zdjecia. I kadry i obrobka. Wspomnianego lokcia rzeczywiscie ciut brakuje ale nie az tak bardzo jak sie obawialse. Calosc jednak jest naprawde bardzo fajna. I na dodatek modelka emanuje wrecz naturalnym wdziekiem. Wielkie brawa za to, ze udalo Ci sie to oddac na zdjeciach.
    Zastrzezenia i to duze mam jedynie do 5. Jej poza skopala zdjecie. Wyglada na nim paskudnie. Cala reszta jest super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Kurde. ludzie. co się z wami dzieje... Ja rozumiem, że skromność i wogóle, ale o co tu chodzi z tymi gniotami???

Ja ci powiem o co chodzi...
    swego czasu przegladajac z Remikiem zdjecia i tu i na innych portalach dosc mocno wypowiadalismy sie o zdjeciach innych uzytkownikow. W odpowiedzi dostalismy bany za oceny i komentarze w stylu ze jestesmy gniotorobami ze nie mamy pojecia o fotografii i wogole jeden wilki chłam robimy.

Ja osobiscie zostalem zjecany przez klku urzytkownikow tego forum... ktorzy sami robia jakies kwiatki żuczki i inne górki, a sami nie pokazuja ani jednego dobrego portretu ( tak o ciebie chodzi nie nie ty Wiszu ale jak on to przeczyta to bedzie wiedzial ze do niego pije ) wiec wspolnie z remikiem stwierdzilismy ze jestesmy gniotorobami piep.... gniototworcami ktorzy wkolko robia to samo i na to samo kopyto...
    stad nasze tematy i komentarze w stylu ( wyrzyjcie sie na gniotach ).
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Wszystko OK - profesjonalna robota . Tylko te buty strasznie absorbują uwagę.
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Edfu
    Gość

Domyślnie

Dobra robota Roksanka ma w sobie mnóstwo seksapealu - Pięknie pozuje.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Czy jak dam tę emotke - - to wystarczy by zobrazować co sądze o tej pięknej dziewczynie i zdjęciach czy mam walić elaborat?

Hani - dzięki za wyjaśnienie, teraz mam jasność dlaczego tak

Domyślnie

ja jestem bardzo na tak!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Ja ci powiem o co chodzi...
    swego czasu przegladajac z Remikiem zdjecia i tu i na innych portalach dosc mocno wypowiadalismy sie o zdjeciach innych uzytkownikow. W odpowiedzi dostalismy bany za oceny i komentarze w stylu ze jestesmy gniotorobami ze nie mamy pojecia o fotografii i wogole jeden wilki chłam robimy.

Ja osobiscie zostalem zjecany przez klku urzytkownikow tego forum... ktorzy sami robia jakies kwiatki żuczki i inne górki, a sami nie pokazuja ani jednego dobrego portretu ( tak o ciebie chodzi nie nie ty Wiszu ale jak on to przeczyta to bedzie wiedzial ze do niego pije ) wiec wspolnie z remikiem stwierdzilismy ze jestesmy gniotorobami piep.... gniototworcami ktorzy wkolko robia to samo i na to samo kopyto...
    stad nasze tematy i komentarze w stylu ( wyrzyjcie sie na gniotach ).
    Chyba, że tak...
    Niektóre opinie trzeba po prostu zignorować...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Swietna sesja, ja chyba bym to nawet do Glamour przeniosl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów