Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Nr.10.......

Domyślnie Nr.10.......

........... w ramach przeglądania szuflandii dzisiaj elektrownie wiatrowe zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Dobre jest
    Jedyne co bym w tej fotografii zmienił to ciachnąłbym dosłownie 5mm dołu zaraz za pierwszym schodkiem.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

czy to jest ta elektrownia w okolicach Pucka? Kadr piękny tylko pojawiło się HALO przy łopatach - co pomijam ale wspominam z wredoty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erde Zobacz posta
    czy to jest ta elektrownia w okolicach Pucka? .....
    okolice Malborka, ostatnio focił tam wiatraki Calme, ta fotka jeszcze z D200, maj 2008 (modyfikacja dzisiejsza)

Domyślnie

Janusz, że robisz bardzo staranne kadry ... wiem nie od dziś, że czasami w swej poprawności są aż "książkowe" to znany fakt - ale UWIELBIAM jak "troszkę zaszalejesz" formą Właśnie TAKIE prace powodują mój zachwyt ! Coś wspaniałego. Czyste w kadrze, bardzo ciekawie podane, BRAWO. Gratuluję .
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

bardzo dobre.
    podziwiam ludzi którzy w takich "zwyczajnych"sceneriach jak ta potrafią znaleźć taki kadr.
    Niewielu to potrafi...Tobie się udało.

Domyślnie

Jedno słowo z mojej strony: PRZEPIĘKNIE!!!

Domyślnie

Zgadzam się w pełni z powyższymi opiniami. Świetny pomysł na kadr

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    czy to jest ta elektrownia w okolicach Pucka? Kadr piękny tylko pojawiło się HALO przy łopatach - co pomijam ale wspominam z wredoty
    fotka podmieniona, powinno być lepiej - nieraz człowiekowi uciekną sprawy które z reguły wyłazą przy zmniejszaniu zdjeć

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów