7 mi pasuje ...
Szukaj
Dla mnie wszystkie super modelka śliczna.
D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900
bardzo, ale to bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia. a co do 8.. no faktycznie, troszke niekorzystnie wypadla figura modelki, ale to mala drzazga w porownianiu do reszty. modelka sliczna!
D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y
jak zwykle dobra robotagratuluję
moi faworyci; 05 i 09
fajny portret, chcialbym zobaczyc w cz/b
sukienka z 7 niewykorzystana, przydaloby sie zdjecie na stojaco
co do 8 to PS, liquify i bedzie git
PS modelka bardzo fajna, moim zdaniem mam potencjal
Liquify wciągnie brzusio ale nie pokaże linii pleców ktora znikając za ręką stwarza wrażenie "grubości". Jak pisalem wczesniej, do wyboru mialem dwie fotografie - patrzylem na uklad nog itp, a kompletnie zapomnialem o tym malym "detalu" jakim jest linia pleców. Drugie zdjecie bez tej skazy polecialo do modelki![]()
Ładna modelka. Ale nie o to, nie o to. A o to, że foty robione D70s - czyli można, jak ma się talent, bez 10 czy 20 megapikseli...
Zgadzam sie. Obiektyw przede wszystkim. Wiadomo jakbym rzucil do tego iso800 to szum zjadłby mi zdjęcie. Trzeba byc po prostu swiadomym sprzetu i mozliwosci jakie on oferuje.
A 10-20MPix nie zapewniaja dobrych zdjec ale przydalyby sie tak czy siak, zawsze mozna robic wieksze cropy, wieksze formaty w druku itp. No i zawsze są powodem do dołożenia kolejnej kości ramu :P
Skontaktuj się z nami