Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Magda

Domyślnie

7 mi pasuje ...
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Dla mnie wszystkie super modelka śliczna.
    D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900

Domyślnie

bardzo, ale to bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia. a co do 8.. no faktycznie, troszke niekorzystnie wypadla figura modelki, ale to mala drzazga w porownianiu do reszty. modelka sliczna!
    D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y

Domyślnie

jak zwykle dobra robota gratuluję

moi faworyci; 05 i 09

Domyślnie

fajny portret, chcialbym zobaczyc w cz/b
    sukienka z 7 niewykorzystana, przydaloby sie zdjecie na stojaco
    co do 8 to PS, liquify i bedzie git

PS modelka bardzo fajna, moim zdaniem mam potencjal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    co do 8 to PS, liquify i bedzie git l
    Liquify wciągnie brzusio ale nie pokaże linii pleców ktora znikając za ręką stwarza wrażenie "grubości". Jak pisalem wczesniej, do wyboru mialem dwie fotografie - patrzylem na uklad nog itp, a kompletnie zapomnialem o tym malym "detalu" jakim jest linia pleców. Drugie zdjecie bez tej skazy polecialo do modelki
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

no nie pokaze ale bedzie lepiej niz jest, mi przy pierwszym zerknieciu wlasnie ten brzuch sie rzucil w oczy

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Drugie zdjecie bez tej skazy polecialo do modelki
    to dlaczego go nie pokazales tutaj?

Domyślnie

Ładna modelka. Ale nie o to, nie o to. A o to, że foty robione D70s - czyli można, jak ma się talent, bez 10 czy 20 megapikseli...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilovat Zobacz posta
    Ładna modelka. Ale nie o to, nie o to. A o to, że foty robione D70s - czyli można, jak ma się talent, bez 10 czy 20 megapikseli...
    Kompaktem też można, wszystko zależy co. Do tego typu fotografii nie jest potrzebny wypasiony korpus (natomiast liczy sie obiektyw).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilovat Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Kompaktem też można, wszystko zależy co. Do tego typu fotografii nie jest potrzebny wypasiony korpus (natomiast liczy sie obiektyw).
    Zgadzam sie. Obiektyw przede wszystkim. Wiadomo jakbym rzucil do tego iso800 to szum zjadłby mi zdjęcie. Trzeba byc po prostu swiadomym sprzetu i mozliwosci jakie on oferuje.

A 10-20MPix nie zapewniaja dobrych zdjec ale przydalyby sie tak czy siak, zawsze mozna robic wieksze cropy, wieksze formaty w druku itp. No i zawsze są powodem do dołożenia kolejnej kości ramu :P
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów