Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ewelina

Domyślnie Ewelina

Przedstawiam Ewelinę. Chętnie usłyszę jakieś wskazówki dotyczące zdjęcia.

Dzięki i pozdrawiam.

PS. Tylko błagam Was. Zanim zaczniecie pisać o przepaleniach, obejrzyjcie sobie histogram .

Domyślnie

Ja mam inną teorię dotyczącą przepaleń. To nie jest brak koloru [255,255,255], a brak odróżnialnych szczegółów w jasnych partiach obrazu. Czyli występują jasne plamy, w których jeden piksel niczym (lub prawie nieczym) się nie różni od sąsiedniego. Widzę, że tutaj te różnice to poniżej 1% jasności, zatem nie dziwne, że możesz się spotkać z zarzutem przepaleń. Z drugiej strony, celowo ukryłeś przed okiem dokładną fakturę materiału, wraz z zagięciami, czyż nie?!
    A co do zdjęcia, to usta, trochę dziwny kadr, ułożenie korali i ogólne wrażenie - mniej. Ogólnie zdjęcie całkiem całkiem. Taki trochę wstęp do sesji aktu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    to tym razem o otwartych ustach...
    Na życzenie z zamkniętymi ustami

Mosad. Z zamierzenia miał być high key, a faktura jak faktura, nie miałem czasu prasować prześcieradeł. Przeżywam nieprawdopodobny (!) deficyt czasu przez ostatnich kilka miesięcy. Za dużo pracy...

Dzięki za komentarze chłopaki i dobranoc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Z drugiej strony, celowo ukryłeś przed okiem dokładną fakturę materiału, wraz z zagięciami, czyż nie?!
    Spryciarz ;] Żeby to zobaczyć musiałam popatrzeć na zdjęcie z boku - korzystam z laptopa.
    Ogólnie mi się podoba. Tylko jakoś kadry mi nie leżą. Co do HK nie mam nic. - chyba, że drugie zdjęcie, na którym prześieradło bardziej daje po oczach. Podoba mi się "czystość" tych zdjęć.
    Katarzyna

Domyślnie

Pozwolę dodać sobie jeszcze kilka zdjęć na odświeżenie a jednocześnie zakończenie (z mojej strony) wątku.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Pozdrawiam i miłej nocy życzę.

Domyślnie

Jedynie szóstka mi się podoba, pod kątem pokazania modelki.

Uprawnienia umieszczania postów