Przedstawiam Ewelinę. Chętnie usłyszę jakieś wskazówki dotyczące zdjęcia.
Dzięki i pozdrawiam.
PS. Tylko błagam Was. Zanim zaczniecie pisać o przepaleniach, obejrzyjcie sobie histogram.
Szukaj
Przedstawiam Ewelinę. Chętnie usłyszę jakieś wskazówki dotyczące zdjęcia.
Dzięki i pozdrawiam.
PS. Tylko błagam Was. Zanim zaczniecie pisać o przepaleniach, obejrzyjcie sobie histogram.
to tym razem o otwartych ustach...
Na życzenie z zamkniętymi ustami
Mosad. Z zamierzenia miał być high key, a faktura jak faktura, nie miałem czasu prasować prześcieradeł. Przeżywam nieprawdopodobny (!) deficyt czasu przez ostatnich kilka miesięcy. Za dużo pracy...
Dzięki za komentarze chłopaki i dobranoc.
Ja mam inną teorię dotyczącą przepaleń. To nie jest brak koloru [255,255,255], a brak odróżnialnych szczegółów w jasnych partiach obrazu. Czyli występują jasne plamy, w których jeden piksel niczym (lub prawie nieczym) się nie różni od sąsiedniego. Widzę, że tutaj te różnice to poniżej 1% jasności, zatem nie dziwne, że możesz się spotkać z zarzutem przepaleń. Z drugiej strony, celowo ukryłeś przed okiem dokładną fakturę materiału, wraz z zagięciami, czyż nie?!
A co do zdjęcia, to usta, trochę dziwny kadr, ułożenie korali i ogólne wrażenie - mniej. Ogólnie zdjęcie całkiem całkiem. Taki trochę wstęp do sesji aktu.
Spryciarz ;] Żeby to zobaczyć musiałam popatrzeć na zdjęcie z boku- korzystam z laptopa.
Ogólnie mi się podoba. Tylko jakoś kadry mi nie leżą. Co do HK nie mam nic. - chyba, że drugie zdjęcie, na którym prześieradło bardziej daje po oczach. Podoba mi się "czystość" tych zdjęć.
Katarzyna
Jedynie szóstka mi się podoba, pod kątem pokazania modelki.
Skontaktuj się z nami