Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 86

Wątek: konkurencja :)

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Pierwsze śluby robiłem bardzo na sztywno czyli garniak, biała koszula lecz bez krawatki. Niestety ten roboczy kombinezon nie bardzo się sprawdza w tym zajęciu bo po prostu mocno ogranicza i człowiek ma niesamowity dyskomfort, przynajmniej ja. Teraz są to ciemne spodnie na kancik lub nawet dżinsy oby ciemne oraz czarna porządna markowa koszula krótki czy długi rękaw od pogody zależne, czarne pantofle. Marynarka wisi w aucie podobnie jak zapasowa koszula czy spodnie bo się zdarzyło, że jegomość rozpędzony sałatkę jarzynową zamiast na stole umieścił na moich spodniach. Czarna koszula ma jeszcze takie plusy, że człowiek za mocno w oczy się nie rzuca no i paski od aparatów MATIN jej nie barwią bo na białej straszne ślady zostają, a na czarnej nie widać. Czarne skarpety czarny podkoszulek (porządny). Slipki oczywiscie w kolorze żółtym z emblematem Nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    ...Slipki oczywiscie w kolorze żółtym z emblematem Nikona

Ja też nie biegam w garniturze, ponieważ nie nauczyłem się do dnia dzisiejszego swobodnego poruszania w nim Poza tym mam spory bęben i ciasno spasowane ciuszki nie dość, że podkreślają mój dobrobyt to na dodatek wciąż wyłażą ze swojego miejsca Natomiast spodzień i koszul staram się mieć coś "a'la garnitur" - stonowane i nie uderzające po gałkach, ocznych oczywiście

Domyślnie

Heh.. ja na początku chodziłem w pełnym gajerku i ... czasem wyglądałem lepiej niż Pan mlody
    Teraz luźniej, jeansy, koszula i sportowa marynarka.
    Aczkolwiek śluby robię sporadycznie, a docelowo chcę całkiem przestać. Za duży to dla mnie stres.

Domyślnie

a ja to, czarny spodzień nie w kant i czarna koszula, krawat niekoniecznie
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    a ja to, czarny spodzień nie w kant i czarna koszula
    Czyli tak bardziej jak na pogrzeb W sumie ślub to dla niektórych bardziej koniec niż początek, więc ma to sens

Domyślnie

z pewnością wielu fotografów na ślub ubiera się na czarno, a moze sie myle
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

ja pełen gajerek z tym, że bez marynarki co najwyżej jak jest zimnica albo widać po rodzinie, że trzeba do kościoła ubrać to się ubiera, a tyle co kościół to i nie ogranicza mocno

sam zestaw koszula+kamizelka (spodnie itp) nie ogranicza mnie wcale
    Ostatnio słyszałem, że większość młodych patrzy się dziwnie na fotografów/kamerzystów gdy są ubrani na sportowo lub jeansowo nawet jeżeli to jakoś wygląda. Po prostu lepiej garniacz i już
    D90 | sb-900 | N18-105 | N18-85| N50/1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    z pewnością wielu fotografów na ślub ubiera się na czarno, a moze sie myle
    Tak, pewnie tak jest. Ja jednak nie lubię nosić czarnych koszul... i kojarzy mi się to (nie wiedzieć czemu) z pogrzebem

Domyślnie

ja standadrowo spodnie od garniaka lub inne materiałowe, pikolaki i koszula - krawat zostaje w domu

Domyślnie

no właśnie tak jak myślałem, to może przestańmy się czepiać tego jak kto jest ubrany... bo kilka głosów tutaj padło że wyglądał gorzej, najgorzej... niech robi najlepsze zdjęcia i ma ubrane co chce, byle czysto i schludnie.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów