Witam !
Co o tym sądzicie ?
Szukaj
Witam !
Co o tym sądzicie ?
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Powiem krótko, mi nie leży, za mało tytułowego drzewa (to akurat nie przeszkadza najbardziej) a za dużo tego gładkiego nieba, ten niebieski przytłacza. Myślę, że to zdjęcie byłoby fajniejsze gdyby zamiast gładkiego nieba były fajne chmurki.
Pozdrawiam
Rafał
Poza tym drzewo niknie wśród pól i tak naprawdę to go nie widać. Gdyby wystawało na tle nieba to byłoby bardziej wyeksponowane. W ogóle nie widać że drzewo jest jakimś głównym objektem.
Z równym powodzeniem można by zdjęcie nazwać "Kombajny", albo "Kępki polnych traw".
Zgadzam się też z przedmówcą że niebo jest zbyt zwaliste.
Dzieki za komentarz ! Co do chmurek to sie w 100% zgodze ze moglyby byc ale trafilem ten widoczek na trasie i niestety nie bylo chmurekPoza tym faktycznie moze przytlacza niebieski ale ten niebieski jest taki fajny ze sie nie powstrzymalem
Co do nazwy - byl problem...
Dzieki i pozdrawiam
Pozdrawiam Piotrek
Mi przeszkadza linia horyzntu idąca w prawo w dół i krawędź drogi na pierwszym planie na dole idąca w prawo w górę.
I biała ramka. Zdjęcie samo w sobie jest dość blade, a biała ramka jeszcze je rozmywa.
Ale w ogóle lubię takie widoczki. Tytuł, panie Malkovich, źle dobrałeś, bo od razu się czepnęli głównego tematu.
Paweł
Fiat Lux
A mi się podoba! Stonowana kolorystycznie mozaika pól i piękne, czyste, spokojne, gradientowe niebo. Super!
Tytul oczywiście do bani..
Nawet ramka mi się podoba..![]()
D300, D70, N18-70, N70-300G, N80-400VR, S50/2.8 MACRO, S10-20/4-5.6, SB600
http://www.fotoprzyroda.pl/
Michał Vogelgesang
Pozdrawiam Piotrek
Skontaktuj się z nami