Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Drzewo...

Domyślnie Drzewo...

Witam !
    Co o tym sądzicie ?
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Powiem krótko, mi nie leży, za mało tytułowego drzewa (to akurat nie przeszkadza najbardziej) a za dużo tego gładkiego nieba, ten niebieski przytłacza. Myślę, że to zdjęcie byłoby fajniejsze gdyby zamiast gładkiego nieba były fajne chmurki.
    Pozdrawiam
    Rafał

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amator Zobacz posta
    Powiem krótko, mi nie leży, za mało tytułowego drzewa (to akurat nie przeszkadza najbardziej) a za dużo tego gładkiego nieba, ten niebieski przytłacza. Myślę, że to zdjęcie byłoby fajniejsze gdyby zamiast gładkiego nieba były fajne chmurki.
    Poza tym drzewo niknie wśród pól i tak naprawdę to go nie widać. Gdyby wystawało na tle nieba to byłoby bardziej wyeksponowane. W ogóle nie widać że drzewo jest jakimś głównym objektem.
    Z równym powodzeniem można by zdjęcie nazwać "Kombajny", albo "Kępki polnych traw".
    Zgadzam się też z przedmówcą że niebo jest zbyt zwaliste.

Domyślnie

Dzieki za komentarz ! Co do chmurek to sie w 100% zgodze ze moglyby byc ale trafilem ten widoczek na trasie i niestety nie bylo chmurek Poza tym faktycznie moze przytlacza niebieski ale ten niebieski jest taki fajny ze sie nie powstrzymalem Co do nazwy - byl problem...

Dzieki i pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Mi przeszkadza linia horyzntu idąca w prawo w dół i krawędź drogi na pierwszym planie na dole idąca w prawo w górę.
    I biała ramka. Zdjęcie samo w sobie jest dość blade, a biała ramka jeszcze je rozmywa.
    Ale w ogóle lubię takie widoczki. Tytuł, panie Malkovich , źle dobrałeś, bo od razu się czepnęli głównego tematu.

Paweł
    Fiat Lux

Domyślnie

A mi się podoba! Stonowana kolorystycznie mozaika pól i piękne, czyste, spokojne, gradientowe niebo. Super!
    Tytul oczywiście do bani..

Nawet ramka mi się podoba..
    D300, D70, N18-70, N70-300G, N80-400VR, S50/2.8 MACRO, S10-20/4-5.6, SB600
    http://www.fotoprzyroda.pl/
    Michał Vogelgesang

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalv Zobacz posta
    A mi się podoba! Stonowana kolorystycznie mozaika pól i piękne, czyste, spokojne, gradientowe niebo. Super!
    Rzeczywiście jak się zapomni o drzewie a spojrzy na obrazek jako całość to jest zupełnie inaczej..

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Dzieki za komentarz ! Co do chmurek to sie w 100% zgodze ze moglyby byc ale trafilem ten widoczek na trasie
    Dzieki i pozdrawiam
    No przecież chmurki można w PS wmontować,a drzewo ewentualnie przenieść w inne miejsce.Od czego w końcu ta cyfrowa technika???Co innego jak się na BŁONIE trzaskało i kompów nie było...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anwas Zobacz posta
    No przecież chmurki można w PS wmontować,a drzewo ewentualnie przenieść w inne miejsce.Od czego w końcu ta cyfrowa technika???
    Pewnie ze tak ale jednak wolalem pokazac zdjecie takie jakie bylo zrobione Fajnie ze sie niektorym podoba

Co do tytulu...- prosze, nie myslcie o mnie zle

Pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotrek

Uprawnienia umieszczania postów