Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

a jakich czasow uzywasz bo ciezko czasami jest sie wstrzelic zeby bylo idealnie ostro z przodu chodzi mi o 11 bo na 12 przypomina mi to troche jak by trik z odkrecaniem obiektywy tylko w malym stopniu rozmycie za samochodem uklada sie jakby w pasy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur25 Zobacz posta
    a jakich czasow uzywasz bo ciezko czasami jest sie wstrzelic zeby bylo idealnie ostro z przodu chodzi mi o 11 bo na 12 przypomina mi to troche jak by trik z odkrecaniem obiektywy tylko w malym stopniu rozmycie za samochodem uklada sie jakby w pasy

nie ma gotowej receptury , po pewnym czasie widzisz auto i wiesz rożne auta rożna prędkość wsio się zmienia (światło pogoda polara odkręcasz z 5 x w ciągu godziny szczególnie y w Irlandii ) z czasami na 1/200 nic nie zrobisz a czasami zamrozisz auto.
    ja siedziałem 3h w parku i strzelałem do samochodów trza pokombinować.

11 robione stalka 35mm a 12 zoom 24-70 ( siedziałem za barierka metalowa na zakręcie za mną było ze 200mm w dol spociłem się tam troszkę

największy hard core zagrożenia życia to była ta fota , 2-3m nad jezdnia skalisty bok tylko krzaczory na żywo polocie przyciętym położyłem swoje 108 kilo nad jezdnia i oto efekt.

Pozdrawiam Darek

Uprawnienia umieszczania postów