Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Stare i nowe

Domyślnie Stare i nowe

Troszkę pospacerowaliśmy pod mankiet z aparatem uwieczniając takie oto widoki:

1. Stare

2. Nowe

Serdecznie zapraszam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

na 1 nie wiadomo na czym skupić wzrok. przyciąga go kratka burzowa...wg mnie mało to korzystne. 2 z latarnią nadaje się na istocka jest ok - ale do specyficznych celów, tak sądzę. Jako krajobraz mi to nie podchodzi.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dwójkę widzę w b/w. Przy dobrej konwersji mogło by to być silne uderzenie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Dwójkę widzę w b/w. Przy dobrej konwersji mogło by to być silne uderzenie...
    Teraz dopiero dowaliłeś do pieca. Ja z kolorem mam trudności, a tu B&W się zachciewa... W te klocki jestem totalna noga, wystarczy spojrzeć:

1a.

2a.

Czego nie robi się dla kumpli...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

2 w BW to zupełnie inne zdjęcie - robi o wiele większe i lepsze wrażenie, przynajmniej na mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    2 w BW to zupełnie inne zdjęcie - robi o wiele większe i lepsze wrażenie, przynajmniej na mnie
    Pełna zgoda. Dwójeczka w BW ciekawa.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Teraz rozumiem. Ja bym i tak pokusił się o więcej światłą, kontrastu itp... ale i tak jest bardzo dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Teraz rozumiem. Ja bym i tak pokusił się o więcej światłą, kontrastu itp... ale i tak jest bardzo dobrze.
    Jakby co, to i tak wszystko przez Ciebie. A tak poważnie, nie czuję się na tyle mocno by ostrzej potraktować temat. Dzięki za sugestię.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

ale w czym problem. nie spróbujesz - nie będziesz miał efektów - niczego nowego się nie nauczysz. więc do dzieła bez zbędnej skromności

Domyślnie

Tak bw sporo lepsze, chociaż popracować nad nim by się trochę zdało

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów