Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Bardzo przykro. Cześć ich pamięci [i]
    Pozdrawiam Tomasz

maciekkur
    Gość

Domyślnie

Polecam Wam, ostatni wywiad pilotów (dzień przed katastrofą) dla TVP:

http://www.tvp.pl/tvpinfo/wiadomosci.../30082009-1930

W tym wydaniu wiadomości to pierwszy reportaż zachęcam do oglądania
    [i][i]

Domyślnie

Witam.

Rozpacz białoruskiego kamerzysty w chwilę po katastrofie.

Tragedia ludzka, pech dla miłośników lotnictwa. Gdy uznacie zdjęcie za niestosowne usuńcie wpis.

Rikardo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    Nie do końca - dziś słyszałem, że samolot rozbił się 100m od zabudowań i piloci chcieli uniknąć większej ilości ofiar dlatego do końca kontrolowali maszynę - jeśli potwierdzi to komisja to ich zachowanie było co najmniej bohaterskie.

Cześć ich pamięci.

Było dokładnie tak jak słyszałeś,przelecieli nad polami,sciezkami,na ktorych rowniez rozlokowani byli ludzie,nad domami,samochodami,wybrali puste poletko.
    Jak najbardziej świadomie dociagneli zaladowany paliwem samolot do ostatniego metra (nie katapultujac sie) i upewnili,że nie poswiecą ani jednego przypadkowego Życia.

Wiem,bo widzialem ...

Domyślnie

Również fotografowałem tą piękną maszynę do końca. Ale potem nie mieliśmy już absolutnie nastroju na zdjęcia i oglądanie wystawy. Natychmiast po oficjalnym komunikacie, że Piloci nie zdołali się uratować pojechaliśmy do domu. Po drodze w stronę Skaryszewa przejeżdżaliśmy obok feralnego pola katastrofy. Odniosłem wrażenie, że faktycznie szukali odpowiedniego miejsca upadku do końca. Wybrali ten lasek z łąką prawdopodobnie świadomie i do końca omijali gęsto tam usiane drogi i domy. Oczywiście, pewnie dopiero dochodzenie odpowie na większość pytań ale taka jest moja opinia, tak też relacjonują naoczni świadkowie/mieszkańcy.
    Naprawdę jest mi strasznie smutno i przykro, byłem tam z dziećmi i na dotatek po raz pierwszy na takim pokazie.
    Utalentowani, Odważni Ludzie których tak podziwiam odlecieli na zawsze...

Niestety wbrew temu co piszą, że ptaków na lotnisku nie było mam zdjęcie z wcześniejszych akrobacji szybowca, gdzie ponad chmurą wzbija się około 32-34 dużych ptaków.
    D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mooha Zobacz posta
    Niech spoczywają w Pokoju[*][*]
    Tak

Domyślnie

Air show ma pecha, Żelazny 2008, SU27 2009, możliwe ze następnego er szoła nie będzie. No smutne.
    Na co sprzętu kupa, gdy fotograf d... to o mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rikardo Zobacz posta
    Było dokładnie tak jak słyszałeś,przelecieli nad polami,sciezkami,na ktorych rowniez rozlokowani byli ludzie,nad domami,samochodami,wybrali puste poletko.
    Jak najbardziej świadomie dociagneli zaladowany paliwem samolot do ostatniego metra (nie katapultujac sie) i upewnili,że nie poswiecą ani jednego przypadkowego Życia.

Wiem,bo widzialem ...
    Takie czyny muszą przejść i przejdą do historii lotnictwa - jestem pełen pokory dla ich odwagi.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roli Zobacz posta
    Air show ma pecha, Żelazny 2008, SU27 2009, możliwe ze następnego er szoła nie będzie. No smutne.
    Żelazny 2007 tak tylko dla poprawności Air Show w Radomiu mamy (mieliśmy?) co dwa lata.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów