Ktoś się odważy pokazać coś w zaistniałych okolicznościach?
Kurde... Smutek, żal... Brak słów...
Jakoś się chyba musiałem uzewnętrznić...
Niech im ziemia lekką będzie...
Następne zdjęcia będą bardziej optymistyczne.
Szukaj
Ktoś się odważy pokazać coś w zaistniałych okolicznościach?
Kurde... Smutek, żal... Brak słów...
Jakoś się chyba musiałem uzewnętrznić...
Niech im ziemia lekką będzie...
Następne zdjęcia będą bardziej optymistyczne.
Szkoda, że nie zdążyli się katapultować![]()
przykre ze odchodzą tacy ludzie, pasjonaci, kochający to co robili - niech spoczywają w pokoju
Było dokładnie tak jak słyszałeś,przelecieli nad polami,sciezkami,na ktorych rowniez rozlokowani byli ludzie,nad domami,samochodami,wybrali puste poletko.
Jak najbardziej świadomie dociagneli zaladowany paliwem samolot do ostatniego metra (nie katapultujac sie) i upewnili,że nie poswiecą ani jednego przypadkowego Życia.
Wiem,bo widzialem ...
Również fotografowałem tą piękną maszynę do końca. Ale potem nie mieliśmy już absolutnie nastroju na zdjęcia i oglądanie wystawy. Natychmiast po oficjalnym komunikacie, że Piloci nie zdołali się uratować pojechaliśmy do domu. Po drodze w stronę Skaryszewa przejeżdżaliśmy obok feralnego pola katastrofy. Odniosłem wrażenie, że faktycznie szukali odpowiedniego miejsca upadku do końca. Wybrali ten lasek z łąką prawdopodobnie świadomie i do końca omijali gęsto tam usiane drogi i domy. Oczywiście, pewnie dopiero dochodzenie odpowie na większość pytań ale taka jest moja opinia, tak też relacjonują naoczni świadkowie/mieszkańcy.
Naprawdę jest mi strasznie smutno i przykro, byłem tam z dziećmi i na dotatek po raz pierwszy na takim pokazie.
Utalentowani, Odważni Ludzie których tak podziwiam odlecieli na zawsze...
Niestety wbrew temu co piszą, że ptaków na lotnisku nie było mam zdjęcie z wcześniejszych akrobacji szybowca, gdzie ponad chmurą wzbija się około 32-34 dużych ptaków.
D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS
Bardzo przykro. Cześć ich pamięci [i]
Pozdrawiam Tomasz
Skontaktuj się z nami