Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Często czyta się w tym dziale, że brakuje jakieś motywu dominującego, na którym można skupić swoją uwagę - i chyba jest tak w tym wypadku - brakuje jakiegoś wymęczonego przez wiatry drzewa gdzieś na pierwszym planie nie koniecznie centralnie, czy czegoś takiego. ładne niebo i pagórki w tle, brak trochę ostrości na trawce jak dla mnie. Jak miała być to imitacja tapety Windows, to tam chyba bardziej zielono jest i bardziej pejzaż pofalowany Proponuję się skontaktować z Billem Gatesem i podpisać kontrakt na publikację tapetki w ramach kolejnej edycji "Widows"
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

... mój monitor zaczął wyć jak mu to pokazałem . Chyba nie czytasz co pisane było w Twoich poprzednich wątkach.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

czytam, czytam... może gorzej jest z rozumieniem i wyciąganiem wniosków

Domyślnie

może to ustawienie suwaczków bardziej przypadnie do gustu...

Muminek niestety nie ma na czym zawiesić oka jedynie są skośne linie prowadzące wzrok poza obręb zdjęcia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muminek Zobacz posta
    Proponuję się skontaktować z Billem Gatesem i podpisać kontrakt na publikację tapetki w ramach kolejnej edycji "Widows"
    skoro Wy nie kupujecie, to pewnie Billy nawet nie będzie chciał ze mną rozmawiać

Domyślnie

Tapetkę Windows też wątpię aby ktoś tutaj kupił, więc to naprawdę nie przekreśla
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Uprawnienia umieszczania postów