Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Standardowa tapeta Windows...

"Idylla" to może nie jest, ale zapraszam do wyrażania opinii

pozdrawiam

Artur

Domyślnie

Sorry ale ja takiej tapety nie chcę, buro jakoś to wyszło i mnie osobiście raczej przytłacza. Nie kupuję
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

Często czyta się w tym dziale, że brakuje jakieś motywu dominującego, na którym można skupić swoją uwagę - i chyba jest tak w tym wypadku - brakuje jakiegoś wymęczonego przez wiatry drzewa gdzieś na pierwszym planie nie koniecznie centralnie, czy czegoś takiego. ładne niebo i pagórki w tle, brak trochę ostrości na trawce jak dla mnie. Jak miała być to imitacja tapety Windows, to tam chyba bardziej zielono jest i bardziej pejzaż pofalowany Proponuję się skontaktować z Billem Gatesem i podpisać kontrakt na publikację tapetki w ramach kolejnej edycji "Widows"
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

... mój monitor zaczął wyć jak mu to pokazałem . Chyba nie czytasz co pisane było w Twoich poprzednich wątkach.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

czytam, czytam... może gorzej jest z rozumieniem i wyciąganiem wniosków

Domyślnie

jak to powidziałeś.. Idylla to to nie jest

Domyślnie

może to ustawienie suwaczków bardziej przypadnie do gustu...

Muminek niestety nie ma na czym zawiesić oka jedynie są skośne linie prowadzące wzrok poza obręb zdjęcia...

Domyślnie

moim zdaniem nie w tą strone co trzeba idziesz..

Domyślnie

nie chcę dłużej błądzić... może ktoś wskaże właściwy kierunek... link do pliku NEF http://www24.zippyshare.com/v/9778937/file.html Zapraszam...

Domyślnie

Pomijajac deficytowe swiatlo i wyprane kolory, to w tym przypadku sam kadr nic soba nie prezentuje szczegolnego. Nudne, brzydkie pole przytlacza patrzac na to zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów