Witam,
potrzebuję odszyfrować klucz sieciowy do sieci bezprzewodowej zapisany na moim komputerze, zabezpieczony WPA. Czy jest to możliwe?
Szukaj
Witam,
potrzebuję odszyfrować klucz sieciowy do sieci bezprzewodowej zapisany na moim komputerze, zabezpieczony WPA. Czy jest to możliwe?
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
Dostęp mam w sensie takim, że jest to moja sieć, tylko, że 400 km ode mnie. No i klucz sam wpisywałem i jest on gdzieś zapisany, ale gdzie to nie wiem![]()
de czysta's + 10-210
A nie możesz się zdalnie podpiąć do routera? Tam passphrase bez problemu przeczytasz.
Problem w tym, że hasło do routera jest w tym samym miejscu, co klucz... Wiem, wiem głupota. Gdybym był na miejscu to bym zresetował router i byłoby po problemie, ale osoba, która potrzebuje tego klucza ma wiedzę jeszcze mniejszą ode mnie i sama go nie skonfiguruje...
W wyszukiwarce bez problemu można znaleźć jak się włamać do kogoś, ale jak do siebie tego nikt nie wie
de czysta's + 10-210
http://www.passcape.com/wireless_keys_screenshots.htm - a może to się przyda![]()
Niestety nie działa... Ani ten ani 2 inne programy, które znalazłem... Chyba zostaje tylko podłączenie się kablem
de czysta's + 10-210
Dzięki bardzo za linka. Problem rozwiązany resetem routera i dokładnymi instrukcjami co i jak ustawić![]()
de czysta's + 10-210
Skontaktuj się z nami