Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Klucz sieciowy

Domyślnie Klucz sieciowy

Witam,

potrzebuję odszyfrować klucz sieciowy do sieci bezprzewodowej zapisany na moim komputerze, zabezpieczony WPA. Czy jest to możliwe?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrpawcio Zobacz posta
    Witam,

potrzebuję odszyfrować klucz sieciowy do sieci bezprzewodowej zapisany na moim komputerze, zabezpieczony WPA. Czy jest to możliwe?
    A masz jeszcze dostęp do tej sieci? No i czy klucz był udostępniany, czy wklepany z palca?

Domyślnie

Dostęp mam w sensie takim, że jest to moja sieć, tylko, że 400 km ode mnie. No i klucz sam wpisywałem i jest on gdzieś zapisany, ale gdzie to nie wiem

Domyślnie

A nie możesz się zdalnie podpiąć do routera? Tam passphrase bez problemu przeczytasz.

Domyślnie

Problem w tym, że hasło do routera jest w tym samym miejscu, co klucz... Wiem, wiem głupota. Gdybym był na miejscu to bym zresetował router i byłoby po problemie, ale osoba, która potrzebuje tego klucza ma wiedzę jeszcze mniejszą ode mnie i sama go nie skonfiguruje...

W wyszukiwarce bez problemu można znaleźć jak się włamać do kogoś, ale jak do siebie tego nikt nie wie

Domyślnie

Niestety nie działa... Ani ten ani 2 inne programy, które znalazłem... Chyba zostaje tylko podłączenie się kablem

"Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Dzięki bardzo za linka. Problem rozwiązany resetem routera i dokładnymi instrukcjami co i jak ustawić

Uprawnienia umieszczania postów