Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nikon 35Ti

Domyślnie

kurczę, a ja bym chętnie wziął go na weekend i zrobił z dwa negatywy

serio mówię!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Czesc.

Mial moze ktos z Was do czynienia z Nikonem 35Ti?
    Znalazlem taki przez przypadek w szufladzie i nie wiem czy warto do niego baterie kupowac
    Zarówno 35ti jak i 28ti to bardzo ładnie wyglądające zabaweczki.
    Dla mnie dyskwalifikowało je całkowicie posiadanie dwulistkowej migawki, która równocześnie robiła za przesłonę. Pomijając koszmarny boke, zdjęcia pod światło dawały dziwnokształtne i nieprzewidywalne flary.
    Ja bym bez wahania opchnął na alledrogo, bo mają u wielu opinię "kultowych" i na pewno ktoś da dobrą cenę.
    Pozdrawiam
    Maciej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamacie Zobacz posta
    Zarówno 35ti jak i 28ti to bardzo ładnie wyglądające zabaweczki.
    Dla mnie dyskwalifikowało je całkowicie posiadanie dwulistkowej migawki, która równocześnie robiła za przesłonę. Pomijając koszmarny boke, zdjęcia pod światło dawały dziwnokształtne i nieprzewidywalne flary.
    Ja bym bez wahania opchnął na alledrogo, bo mają u wielu opinię "kultowych" i na pewno ktoś da dobrą cenę.
    Moze miales inne wersje? U mnie jest klasyczna siedmiolistkowa przyslona, ktora uklada sie w ladna, okragla dziurke.
    Kupilem baterie i przetestowalem. Niestety aparat co jakis czas sie zawiesza. Nie robie na malym obrazku, wiec nie mam motywacji by kolo tego chodzic. Na polke, albo do demonstracji wskazoweczek da sie uruchomic Na allegro nie wstawie, bo pojdzie za grosze. Jak napisal kolega pawel - niech postoi jak ozdoba na polce. No chyba, ze ktos chce sie zamienic na manulana 35/1.4 albo innego szerokiego singla

Zbanowany
    Miasto
    Księżyc

Domyślnie

Heh... kompakt czy nie kompakt, przysłona dwu czy trzy listkowa... ja tam bym się z takiego znaleziska cieszył... I TO BARDZO

Domyślnie

Piękna biżuteria i nic więcej. Trzeba go było wyciągnąc z tej szuflady 20 lat temu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoom2 Zobacz posta
    Piękna biżuteria i nic więcej. Trzeba go było wyciągnąc z tej szuflady 20 lat temu.
    Wystarczyłoby 6 lat temu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów