kurczę, a ja bym chętnie wziął go na weekend i zrobił z dwa negatywy
serio mówię!
Szukaj
kurczę, a ja bym chętnie wziął go na weekend i zrobił z dwa negatywy
serio mówię!
Zarówno 35ti jak i 28ti to bardzo ładnie wyglądające zabaweczki.
Dla mnie dyskwalifikowało je całkowicie posiadanie dwulistkowej migawki, która równocześnie robiła za przesłonę. Pomijając koszmarny boke, zdjęcia pod światło dawały dziwnokształtne i nieprzewidywalne flary.
Ja bym bez wahania opchnął na alledrogo, bo mają u wielu opinię "kultowych" i na pewno ktoś da dobrą cenę.
Pozdrawiam
Maciej
Moze miales inne wersje? U mnie jest klasyczna siedmiolistkowa przyslona, ktora uklada sie w ladna, okragla dziurke.
Kupilem baterie i przetestowalem. Niestety aparat co jakis czas sie zawiesza. Nie robie na malym obrazku, wiec nie mam motywacji by kolo tego chodzic. Na polke, albo do demonstracji wskazoweczek da sie uruchomicNa allegro nie wstawie, bo pojdzie za grosze. Jak napisal kolega pawel - niech postoi jak ozdoba na polce. No chyba, ze ktos chce sie zamienic na manulana 35/1.4 albo innego szerokiego singla
![]()
Heh... kompakt czy nie kompakt, przysłona dwu czy trzy listkowa... ja tam bym się z takiego znaleziska cieszył... I TO BARDZO
Piękna biżuteria i nic więcej. Trzeba go było wyciągnąc z tej szuflady 20 lat temu.
Skontaktuj się z nami