Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

3a to fantastyczne miejsce... bylem tam sporo lat temu ale bylo cale w chmurach. Chetnie bym tam wrocil.
    Oczywiscie wybieram fotke 3a.

Pozdr. Paweł

Domyślnie

Cała seria bardzo ładna z naciskiem dla mnie na dwójkę.

woda
    Gość

Domyślnie

1. Kosciol wyszedl tak troche przygaszony i jakos tak plasko. Troche bym chyba podkrecil kontrast.
    3. Mogles zaparkowac poza kadrem . No i ten znak. Jesli taki byl zamysl aby go pokazac to OK ale mi przeszkadza.

No, to troche pomarudzilem. Ale ogolnie pieknie. Po prostu pieknie. Krajobrazy rewelka.

Domyślnie

Ja też 4 i 2.Poprawiłbym ,deko ,niebo i może troszkę ostrzej lub ciemniej na czwórce..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Troszkę o tej drodze. Jak wiele dróg widokowych w zachodniej części Norwegii ta również jest płatna. Ale warto, naprawdę warto!

Trollstigen nie jest płatna , jestem tam za każdym razem po drodze na zachodnie wybrzeże i jeszcze nigdy nie płaciłem , chyba że masz na myśli wjazd od strony gór a nie po serpentynie : )

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    1. Kosciol wyszedl tak troche przygaszony i jakos tak plasko. Troche bym chyba podkrecil kontrast.
    3. Mogles zaparkowac poza kadrem . No i ten znak. Jesli taki byl zamysl aby go pokazac to OK ale mi przeszkadza.

No, to troche pomarudzilem. Ale ogolnie pieknie. Po prostu pieknie. Krajobrazy rewelka.
    To nie mój samochód , ja bym się nie odważył zaparkować na 10 stopniowym zjeździe , prawdę powiedziawszy to miałem jakieś szczęście że tylko jeden się załapał , tam jest ruch jak na autostradzie : )

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja też 4 i 2.Poprawiłbym ,deko ,niebo i może troszkę ostrzej lub ciemniej na czwórce..
    Się poprawi : )

Namiary się zjawią jak wrócę z pracy , dzięki za komentarze i sugestie : )
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów