3a to fantastyczne miejsce... bylem tam sporo lat temu ale bylo cale w chmurach. Chetnie bym tam wrocil.
Oczywiscie wybieram fotke 3a.
Pozdr. Paweł
Szukaj
3a to fantastyczne miejsce... bylem tam sporo lat temu ale bylo cale w chmurach. Chetnie bym tam wrocil.
Oczywiscie wybieram fotke 3a.
Pozdr. Paweł
Cała seria bardzo ładna z naciskiem dla mnie na dwójkę.![]()
1. Kosciol wyszedl tak troche przygaszony i jakos tak plasko. Troche bym chyba podkrecil kontrast.
3. Mogles zaparkowac poza kadrem. No i ten znak. Jesli taki byl zamysl aby go pokazac to OK ale mi przeszkadza.
No, to troche pomarudzilem. Ale ogolnie pieknie. Po prostu pieknie. Krajobrazy rewelka.
Ja też 4 i 2.Poprawiłbym ,deko ,niebo i może troszkę ostrzej lub ciemniej na czwórce..
Pozdrawiam
Andrzej.
Trollstigen nie jest płatna , jestem tam za każdym razem po drodze na zachodnie wybrzeże i jeszcze nigdy nie płaciłem , chyba że masz na myśli wjazd od strony gór a nie po serpentynie : )
To nie mój samochód , ja bym się nie odważył zaparkować na 10 stopniowym zjeździe , prawdę powiedziawszy to miałem jakieś szczęście że tylko jeden się załapał , tam jest ruch jak na autostradzie : )
Się poprawi : )
Namiary się zjawią jak wrócę z pracy , dzięki za komentarze i sugestie : )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami