Szukaj
Mówią, że są kraje gdzie fotki robią się same. Ładny zestaw. Droga Trolli w tym klasycznym ujęciu dla mnie wygrywa. Jest odpowiednia głębia, czuć przestrzeń. No, ewentualnie wywaliłbym tę platformę widokową po prawej.
LED ZEPPELIN
czworeczka super za nią pędzi dwojka![]()
3a..jest przestrzeń jest pięknie ...![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Cała seria jest dobra, najbardziej leży mi 4
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
1) tu chce spoczywac
2) tu chce umrzec
3) tu zmartwychwstac
4) tu chce miec Lancera EVO VII i max attack w dol!
3A _ O ja pierdziu... Daj namiary na Tom Tom... Plizze.
Jak sie do norwegi wybiore to napewno tam wstapie!
3... LOW GEARNEVER!!!! Hamulce musza splonac i wtedy jest jazda! (wiem z doswiadczenia z rajdow jak jezdzilem)
SWEET!!!!
Nikon http://greg77.com/
Troszkę o tej drodze. Jak wiele dróg widokowych w zachodniej części Norwegii ta również jest płatna. Ale warto, naprawdę warto!
LED ZEPPELIN
Trollstigen nie jest płatna , jestem tam za każdym razem po drodze na zachodnie wybrzeże i jeszcze nigdy nie płaciłem , chyba że masz na myśli wjazd od strony gór a nie po serpentynie : )
To nie mój samochód , ja bym się nie odważył zaparkować na 10 stopniowym zjeździe , prawdę powiedziawszy to miałem jakieś szczęście że tylko jeden się załapał , tam jest ruch jak na autostradzie : )
Się poprawi : )
Namiary się zjawią jak wrócę z pracy , dzięki za komentarze i sugestie : )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami