Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Norwegia , znów

1 Tresfjord

2 Valdresflya

3. Trollstigen

3a .Trollstigen

Bić równo , potrzebuje motywację na weekend : )
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Mówią, że są kraje gdzie fotki robią się same. Ładny zestaw. Droga Trolli w tym klasycznym ujęciu dla mnie wygrywa. Jest odpowiednia głębia, czuć przestrzeń. No, ewentualnie wywaliłbym tę platformę widokową po prawej.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

czworeczka super za nią pędzi dwojka

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

3a..jest przestrzeń jest pięknie ...
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cała seria jest dobra, najbardziej leży mi 4

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

1) tu chce spoczywac
    2) tu chce umrzec
    3) tu zmartwychwstac
    4) tu chce miec Lancera EVO VII i max attack w dol!

3A _ O ja pierdziu... Daj namiary na Tom Tom... Plizze.

Jak sie do norwegi wybiore to napewno tam wstapie!

3... LOW GEAR NEVER!!!! Hamulce musza splonac i wtedy jest jazda! (wiem z doswiadczenia z rajdow jak jezdzilem)
    SWEET!!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mówią, że są kraje gdzie fotki robią się same. Ładny zestaw. Droga Trolli w tym klasycznym ujęciu dla mnie wygrywa. Jest odpowiednia głębia, czuć przestrzeń. No, ewentualnie wywaliłbym tę platformę widokową po prawej.
    Podpisuje sie.....

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    1) tu chce spoczywac
    2) tu chce umrzec
    3) tu zmartwychwstac
    4) tu chce miec Lancera EVO VII i max attack w dol!

3A _ O ja pierdziu... Daj namiary na Tom Tom... Plizze.

Jak sie do norwegi wybiore to napewno tam wstapie!

3... LOW GEAR NEVER!!!! Hamulce musza splonac i wtedy jest jazda! (wiem z doswiadczenia z rajdow jak jezdzilem)
    SWEET!!!!

eeeee no tu tez sie podpisze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    3A _ O ja pierdziu... Daj namiary na Tom Tom... Plizze. Jak się do Norwegii wybiorę to na pewno tam wstapię!
    Troszkę o tej drodze. Jak wiele dróg widokowych w zachodniej części Norwegii ta również jest płatna. Ale warto, naprawdę warto!
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Troszkę o tej drodze. Jak wiele dróg widokowych w zachodniej części Norwegii ta również jest płatna. Ale warto, naprawdę warto!

Trollstigen nie jest płatna , jestem tam za każdym razem po drodze na zachodnie wybrzeże i jeszcze nigdy nie płaciłem , chyba że masz na myśli wjazd od strony gór a nie po serpentynie : )

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    1. Kosciol wyszedl tak troche przygaszony i jakos tak plasko. Troche bym chyba podkrecil kontrast.
    3. Mogles zaparkowac poza kadrem . No i ten znak. Jesli taki byl zamysl aby go pokazac to OK ale mi przeszkadza.

No, to troche pomarudzilem. Ale ogolnie pieknie. Po prostu pieknie. Krajobrazy rewelka.
    To nie mój samochód , ja bym się nie odważył zaparkować na 10 stopniowym zjeździe , prawdę powiedziawszy to miałem jakieś szczęście że tylko jeden się załapał , tam jest ruch jak na autostradzie : )

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja też 4 i 2.Poprawiłbym ,deko ,niebo i może troszkę ostrzej lub ciemniej na czwórce..
    Się poprawi : )

Namiary się zjawią jak wrócę z pracy , dzięki za komentarze i sugestie : )
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Zaplace...pojade!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów