Dzięki za komentarze. Jako że długa jeszcze przede mną droga w mojej przygodzie z fotografią, wszystkie komentarze traktuję poważnie i obiecuję popracować nad tym kadrem.
Szukaj
Dzięki za komentarze. Jako że długa jeszcze przede mną droga w mojej przygodzie z fotografią, wszystkie komentarze traktuję poważnie i obiecuję popracować nad tym kadrem.
Miejscówka zapewne świetna, kadr mi się podoba.
A co do obróbki tak jak przedmówcy jestem zdecydowanie na nie.
Przedobrzone, a kadr całkiem fajny - nie podoba mi się kompletnie obróbka.
Gratuluję podejściaKażdy popełnia czasem gniota a już na pewno w fotograficznych początkach, ale nie każdy potrafi przyjąć krytykę (bolesną, ale konstruktywną). Ty jak widać potrafisz i to na pewno bardzo pomoże Ci w rozwoju.
A ten kadr jeszcze pomęcz, jeśli masz oryginał to spróbuj go pokazać w jakiś bardziej naturalny sposób, na pewno będzie to wyglądało lepiej.
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Wstawiając tutaj zdjęcie nie oczekuję ochów i achów. Spodziewam się konstruktywnej krytyki dzięki której mój rozwój w tej dziedzinie ruszy do przodu. Po to chyba jest to forum. Klepanie po plecach do niczego nie prowadzi. No chyba że jest za co klepać. Cieszę się że chociaż kadry są dobre. Nad obróbką popracuję.
Ale piękne miejsce ! Tylko wiesz co masz zrobić...?
Wygląda jak sfotografowany obrazek złożony z miliona puzzli
Takie eksperymenty są dobre ale najpierw warto opanować obróbkę tradycyjną...tak sobie myślę.
Skontaktuj się z nami