Eilean Donan Castle w Szkocji na brzegu Loch Duich
Szukaj
Eilean Donan Castle w Szkocji na brzegu Loch Duich
Fajne fajne. Ale po dłuższym przyglądaniu się sprawia wrażenie trochę sztucznego zdjęcia, (oczywiście moim zdaniem). Niebo jest dość dziwne.
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Photomatixowy HDR?
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
I tu też postprodukcja deko leży jak w Twoich wodospadach ogrodów japońskich IMHO ... ratuj ten kadr naturalnością przytnij podłogę i będzie naprawdę przyjemna fotografia!
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Kolejna photomatixowa sieczka.
Nie wiem jak można tak piękne miejsce tak spaprać.
A mogło być tak pięknie... niestety niebo przez tą photomatixową obróbkę wygląda tragicznie, zresztą całość przez tą nieszczęsną obróbkę nie sprawia dobrego wrażenia. Masz takie fajne miejsca to pokaż je w fajny sposób.
Drogi calyptratus od dawna chce stanąć w tamtym miejscu jednak dzieli mnie 1000 km. Ale kiedyś tam "sfoce". Niemniej jednak zepsułeś to zdjęcie obróbką. Zepsułeś i to dość mocno. Postaraj się wyciągnąć z tego zdjęcia jak najbardziej naturalny kolor i strukturę... i na miłość Boska nie ostrz tego tak ze zdjęciem można się podrapać!
Oj nieee, za bardzo pojechane, jeśli masz możliwość, to wróć do tego miejsca i powtórz to zdjęcie, ponieważ ta miejscówka ma spory potencjał.
dramat
do wszystkiego potrzebny jest umiar - tego zdecydowanie brakuje w obrobce
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
nie podoba mi sie , jak masz to wstaw zdjecie bez takiej odjazdowej obrobki
Skontaktuj się z nami