Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Zamek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dramat
    do wszystkiego potrzebny jest umiar - tego zdecydowanie brakuje w obrobce
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

nie podoba mi sie , jak masz to wstaw zdjecie bez takiej odjazdowej obrobki

Domyślnie

Miejscówka zapewne świetna, kadr mi się podoba.
    A co do obróbki tak jak przedmówcy jestem zdecydowanie na nie.

Domyślnie

Ale piękne miejsce ! Tylko wiesz co masz zrobić...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    dramat
    do wszystkiego potrzebny jest umiar - tego zdecydowanie brakuje w obrobce
    .... dramat to nie jest, bywało tu gorzej, ....... myślę, że to lekka sonda tolerancji grupy na szeroko rozumiany HDR, czekam na następne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    myślę, że to lekka sonda tolerancji grupy na szeroko rozumiany HDR
    Baaaardzo szeroko rozumiany, czyli po prostu źle rozumiany

Oszczędny w słowach Awatar calyptratus
    Miasto
    Monasterevin Co.Kildare/Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Jako że długa jeszcze przede mną droga w mojej przygodzie z fotografią, wszystkie komentarze traktuję poważnie i obiecuję popracować nad tym kadrem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez calyptratus Zobacz posta
    Dzięki za komentarze. Jako że długa jeszcze przede mną droga w mojej przygodzie z fotografią, wszystkie komentarze traktuję poważnie i obiecuję popracować nad tym kadrem.
    Gratuluję podejścia Każdy popełnia czasem gniota a już na pewno w fotograficznych początkach, ale nie każdy potrafi przyjąć krytykę (bolesną, ale konstruktywną). Ty jak widać potrafisz i to na pewno bardzo pomoże Ci w rozwoju.

A ten kadr jeszcze pomęcz, jeśli masz oryginał to spróbuj go pokazać w jakiś bardziej naturalny sposób, na pewno będzie to wyglądało lepiej.

Domyślnie

Ale to sa naprawde bardz dobre zdjecia, tyle ze (nie boje sie uzyc tego slowa, bo jest adekwatne) spieprzone obrobka
    Wstaw je jeszcze raz, ale obrob je w czymkolwiek oprocz photomatixa i painta
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Zrezygnuj z tego HDR-a bo miejsca i kadry masz bardzo ciekawe po co "upiększać" coś, co samo w sobie jest piękne
    Pozdrawiam Tomasz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów