Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Marta

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie Marta

Domyślnie

nie tylko dlatego, że długie lata mieszkałem w cze-wie, darzę dużą estymą twoje prace - są po prostu dobre, zwykle bardzo! masz swój rozpoznawalny styl i często - odbierz to jako komplement - potrafisz zrobić coś z niczego. akurat tu z ładnej dziewczyny i sympatycznego, ale zwykłego otoczenia wyczarowałeś przez obróbkę intrygujący klimat. podoba mi się

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

to moje pierwsze podejscie do portretu od hmmm 1,5 roku przez obrobke chcialem troche oddac klimat sredniego formatu... no ale ciezko jest podrobic tego typu obraz... wprawiam sie w boju... bo juz niedlugo bede eksperymentowal z klisza, wlasnie jestem w trakcie kompletowania nowych analogowych zabawek

Domyślnie

Fajny klimacik
    Podoba się

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

nin
    Gość

Domyślnie

All my life who am i? kurde jak ja Cie dawno nie widzialem

Domyślnie

All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...

nin
    Gość

Domyślnie

no juz bez przesady
    nie ma sie czego czepic przeciez

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanu Zrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...
    oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec zart.
    a zdjecie bylo robione tylko pod katem technicznym, moja kobieta nie lubi jak jej robie zdjecia i to w sumie bylo dosyc przypadkowe, ale rozumiem doskonale o czym piszesz, bo rzeczywiscie wyglada jak pokrzywdzona przez los

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez All my life who am i? Zobacz posta
    oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorgulec
    Ups, zawsze coś chlapnę nie tak, przepraszam najmocniej Wybranka urocza, tylko miałem na myśli to, że wyszła trochę tak beznamiętnie, jak element architekruty...

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

pograzasz sie, pograzasz moze jak krzeslo, co? hehehe

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów