Szukaj
nie tylko dlatego, że długie lata mieszkałem w cze-wie, darzę dużą estymą twoje prace - są po prostu dobre, zwykle bardzo! masz swój rozpoznawalny styl i często - odbierz to jako komplement - potrafisz zrobić coś z niczego. akurat tu z ładnej dziewczyny i sympatycznego, ale zwykłego otoczenia wyczarowałeś przez obróbkę intrygujący klimat. podoba mi się![]()
to moje pierwsze podejscie do portretu od hmmm 1,5 rokuprzez obrobke chcialem troche oddac klimat sredniego formatu... no ale ciezko jest podrobic tego typu obraz... wprawiam sie w boju... bo juz niedlugo bede eksperymentowal z klisza, wlasnie jestem w trakcie kompletowania nowych analogowych zabawek
![]()
Fajny klimacik
Podoba się
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
All my life who am i? kurde jak ja Cie dawno nie widzialem![]()
All my life who am i?, jak wstawiasz na tym forum bezsprzecznie najlepsze, zjawiskowe, perfekcyjne landszafty, architekturę i insze w tym temacie, to z całym szacunkiem - to zdjęcie jest do chrzanuZrobiłeś z tej nieszczęśnicy gargulca
Nie obraź się broń Boże - sam mam taki problem, że kompletnie nie czuję tego tematu i wychodzą mi straszne kaszany...
no juz bez przesady
nie ma sie czego czepic przeciez
oj, oj, sobie uwazaj, bo to wybranka mojego zycia a nie gorguleczart.
a zdjecie bylo robione tylko pod katem technicznym, moja kobieta nie lubi jak jej robie zdjecia i to w sumie bylo dosyc przypadkowe, ale rozumiem doskonale o czym piszesz, bo rzeczywiscie wyglada jak pokrzywdzona przez los![]()
pograzasz sie, pograzasz![]()
![]()
moze jak krzeslo, co?
hehehe
Skontaktuj się z nami