Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Paulina

Domyślnie

Tylko z drugiej strony, czegoś nie rozumiem. Dążysz do ideału... dążysz... dążysz... dążysz... O! kiszka techniczna -> wystawię na forum! ( ) ...dalej dążysz... dążysz... dążysz...

Tak to zinterpretowałem czytając dwie powyższe wypowiedzi. Gdzieś w tym wszystkim zabrakło mi fotografii i radości z robienia zdjęć. Tak jakby to była droga przez mękę.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kondeusz Zobacz posta
    Tylko z drugiej strony, czegoś nie rozumiem. Dążysz do ideału... dążysz... dążysz... dążysz... O! kiszka techniczna -> wystawię na forum! ( ) ...dalej dążysz... dążysz... dążysz...
    Dokładnie... bo wiesz idealny strzał zrobię może za 20 lat (jeśli w ogóle), a coś w tym czasie trzeba pokazywać.

Tak to zinterpretowałem czytając dwie powyższe wypowiedzi. Gdzieś w tym wszystkim zabrakło mi fotografii i radości z robienia zdjęć. Tak jakby to była droga przez mękę.
    Czerpanie radości z fotografowania, a 100% satysfakcji z efektu finalnego to dla mnie dwie różne rzeczy. Lubię fotografować i obrabiać fotki, super jeśli przy okazji się innym podobają lub jeśli zwracają mi uwagę nad czym pracować... ale zawsze wiem, że można było zrobić coś lepiej. To też sprawia przyjemność, że jest do czego dążyć, że po czasie dostrzega się postępy we własnym warsztacie. Jednym słowem przyjemna droga przez mękę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Jednym słowem przyjemna droga przez mękę.
    O, to już mi bardziej pasuje
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

O, to już mi bardziej pasuje
    Kondziu u Ciebie przyjemność tworzenia jest oczywista ;P ba przyjemność z opowiadania o tworzeniu również
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missbizarre Zobacz posta
    Kondziu u Ciebie przyjemność tworzenia jest oczywista ;P ba przyjemność z opowiadania o tworzeniu również
    Hahaha... dobre! To jeszcze bardziej mi się podoba

zawodowyfotograf.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów