Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Iga (po raz trzeci)

Wiem, wiem... zanudzam Was. Mimo to opinie mile widziane.
    1.
    2.

Miłego wieczoru

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Ee, jestem na nie. Jak dla mnie ona jest na twarzy zielona. Lekki jasny zielony, ale zielony. No chyba, że na wieczór juz mam jakieś zwidy i omamy kolorowe Jeśli jednak mam patrzeć na sam kadr a nie na obróbke to pasuje mi jedynka.

Domyślnie

Kadry OK. Na dwójce można było obciąć trochę dołu, bo niepotrzebnie pojawiła się czarna plama. Ale obróbka zupełnie mi nie podeszła...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dex Zobacz posta
    Ee, jestem na nie. Jak dla mnie ona jest na twarzy zielona. Lekki jasny zielony, ale zielony. No chyba, że na wieczór juz mam jakieś zwidy i omamy kolorowe Jeśli jednak mam patrzeć na sam kadr a nie na obróbke to pasuje mi jedynka.
    Wydaje Ci się. Jeszcze dla pewności wrzuciłem w szopa i sprawdzalem (saturacja na max zieleni nic na twarzy nie robiła, desaturacja wszystkich kanałów i saturacja na max zieleni też w żaden sposob nie wpłynęła).
    Dzięki z opinie i pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Wydaje Ci się. Jeszcze dla pewności wrzuciłem w szopa i sprawdzalem (saturacja na max zieleni nic na twarzy nie robiła, desaturacja wszystkich kanałów i saturacja na max zieleni też w żaden sposob nie wpłynęła).
    Dzięki z opinie i pozdrawiam.
    Niestety, oko mówi co innego, niż PS...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

ja rowniez widze ten zielony zafarb, a poza tym jednyka lepsza
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Łaaa, do mnie przemawiają bezkonfliktowo. Cudowne. W bw musi byc jeszcze piekniejsze, ale ja po prostu kocham bw i proste portrety.

W ogole masakra, o jakie pierdoły, nic nieznaczace *******y czepiaja sie ludzie na tym forum. :O

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juana Zobacz posta
    W ogole masakra, o jakie pierdoły, nic nieznaczace *******y czepiaja sie ludzie na tym forum. :O
    Właśnie dzięki takiemu 'czepialstwu' można się wiele nauczyć.

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie. Przede wszystkim ja nie widze zafarbu , ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Na trzech kompach. Zreszta nieważne.
    Poniżej jedno zdjęcie z odrobinę innym retuszem. Odrobinę. Czy w dalszym ciągu widzicie zafarb? I czy w ogóle lepszy jest.
    3.
    W zasadzie dla tej sesji nie przewidywałem BW, ale z ciekawości zrobiłem (z pozdrowieniami dla Juany):
    4.

Tak poza tym co do czepialstwa to zgadzam się z Madlenne. Pomaga, szczególnie początkującym (m.in. mi właśnie). Jakbym chciał żeby mi ludzie cukrowali to założyłbym profil na N-K )))))).

Jeszcze raz wszystkim dziękuje i dobranoc.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Zobacze jutro w robocie na innym monitorze. Ale na 3 też jest zafarb aczkolwiek mniejszy niż na poprzednich.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów