Szukaj
Ee, jestem na nie. Jak dla mnie ona jest na twarzy zielona. Lekki jasny zielony, ale zielony. No chyba, że na wieczór juz mam jakieś zwidy i omamy koloroweJeśli jednak mam patrzeć na sam kadr a nie na obróbke to pasuje mi jedynka.
Kadry OK. Na dwójce można było obciąć trochę dołu, bo niepotrzebnie pojawiła się czarna plama. Ale obróbka zupełnie mi nie podeszła...
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
ja rowniez widze ten zielony zafarb, a poza tym jednyka lepsza
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Łaaa, do mnie przemawiają bezkonfliktowo. Cudowne. W bw musi byc jeszcze piekniejsze, ale ja po prostu kocham bw i proste portrety.
W ogole masakra, o jakie pierdoły, nic nieznaczace *******y czepiaja sie ludzie na tym forum. :O
Dzięki wszystkim za opinie. Przede wszystkim ja nie widze zafarbu, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Na trzech kompach. Zreszta nieważne.
Poniżej jedno zdjęcie z odrobinę innym retuszem. Odrobinę. Czy w dalszym ciągu widzicie zafarb? I czy w ogóle lepszy jest.
3.
W zasadzie dla tej sesji nie przewidywałem BW, ale z ciekawości zrobiłem (z pozdrowieniami dla Juany):
4.
Tak poza tym co do czepialstwa to zgadzam się z Madlenne. Pomaga, szczególnie początkującym (m.in. mi właśnie). Jakbym chciał żeby mi ludzie cukrowali to założyłbym profil na N-K)))))).
Jeszcze raz wszystkim dziękuje i dobranoc.
Zobacze jutro w robocie na innym monitorze. Ale na 3 też jest zafarb aczkolwiek mniejszy niż na poprzednich.
Skontaktuj się z nami