Czy tylko ja mam skojarzenia, że tak wyglądać może koniec świata?![]()
Szukaj
Czy tylko ja mam skojarzenia, że tak wyglądać może koniec świata?![]()
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
mateuszb9- tak, chyba tylko Ty! Koniec świata nie będzie taki milutki, jak ta fajna fotka. Ładnie zagrało niebo swoimi (nothing-a) błękitami.
Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778
Podłoga czarna jak najbardziej pasuje do tej kompozycji, byle była tylko prosta, a inwencja "nothing" w niebo bardzo pasuje.
Oj tak mi się po prostu skojarzyło - ta chmura w swoim centrum wygląda jak wielki wir, no i jeszcze ten piorun...Pozdrawiam.
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
Każdy piękny CBek wart jest zatrzymania w swoich zbiorach, pozdro i udanych łowów
Pozdrawiam! Irek
Absolutnie nie do kosza. Mi się podoba. Z obróbka i bez. Dobrze uchwycone. Wyprostować horyzont i będzie git
pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
Nikt nie zwrócił uwagi na te czerwone światła w oknach na dole, a szkoda. Autorowi szczerze gratuluję tego zdjęciabo do tej pory nie miałem okazji...
Chmura i cale niebo rewelka. Obie wersje mi sie podobaja.
W sumie można usunąć, ale może nawet nie przeszkadzają.
Siedziałem dziś pół dnia bawiąc się obróbką tej foty - i nie udało mi się nawet zbliżyć do efektu, który pokazałeś. Czy mógłbyś zdradzić początkującemu jakie kluczowe narzędzie tu zadziałało? Chodzi mi o górę i środek - że są jasne, kontrastowe - ale nie rozmazują się, nie powstają czarne plamy, itd. - używam NX2.
D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
Twoje Bieszczady
Skontaktuj się z nami