Chodziłem godzinę za błyskami - jednak trzeba mieć farta, dziś nie miałem. Wszystkie foty poszły w kosz prócz tej jednej - nadciągnęła gigantyczna chmura i rozpętała się niezła pompa - pozostało wiać do samochodu. Też kosz?
Szukaj
Chodziłem godzinę za błyskami - jednak trzeba mieć farta, dziś nie miałem. Wszystkie foty poszły w kosz prócz tej jednej - nadciągnęła gigantyczna chmura i rozpętała się niezła pompa - pozostało wiać do samochodu. Też kosz?
D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
Twoje Bieszczady
Jestem za wersja nothing ale oryginalna wersja tez jest niezla!!!!
Zdecydowanie bym trzymal.......nie do kosza!
Nikon http://greg77.com/
Niepotrzebnie porozjaśniałeś tak mocno chmury na dwójce, stąd wyszły Ci takie niespodzianki. Ale klimat jest, wystarczy nad tym popracować np. wyprostować.
Ekstra chmurka.!.
Nothing ładnie wydobył jej centrum,górę poleciał niebiesko,bez opamiętania..,ale też dobrze,że rozjaśnił deko podłogę...
Pozdrawiam
Andrzej.
Chmura robi wrażenie a na końcu ładne jej zakończenie pierunem, fajna fota![]()
O, żesz. Jedynka zrobiła na mnie wrażenie, ale jak przewinąłem niżej i zobaczyłem dwójkę to mnie "poraziło". Rewelacja.
N
Dziękuje za opinie - rzeczywiście jaśniejsza wersja zdecydowanie lepiej wygląda. Bałem sie że chmura traci naturalność, ale jak się przyjrzeć to jednak nie. Podłogi już bardziej się raczej nie da zrobić, zbyt ciemno było.
D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
Twoje Bieszczady
Piękna chmurka, kształt, mrok - wygląda jakby się tworzyło duże tornado... i jeszcze ten piorun - rewelacyjne zjawisko
Co do zdjęcia to, myślę ze da sie z niego wyciągnąć jeszcze więcej... ale i tak mi się podoba.
Skontaktuj się z nami