Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Tak, teraz jak dla mnie jest w sam raz
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Chyba faktycznie opcja druga lepiej wygląda
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

A gdzie Andrzej?Podobno miał się zjawić z mikroskopem Wybieram opcję nr.2
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Wersja 2.
    LED ZEPPELIN

kulten
    Gość

Domyślnie

Na 2jce lepiej choć mz niebo jest zdecydowanie za płaskie a dół zbyt pozbawiony wigoru. Na niebie też gdzieniegdzie wyskoczyły kaszki. W mojej ocenie warto do tego zdjęcia podejść jeszcze raz i tchnąć w nie więcej życia.

Domyślnie

Przyzwoite zdjęcie, ale bez szału mz. Wybieram wersję 2. Tak jak kulten napisał można jeszcze powalczyć z nim

Domyślnie

dwojka lepsza, ciemniejsza wersja nieba bardziej je uplastyczniła, wiem dlaczego Kulten pisze że odbiera je jako połaskie, bo ten koloryt niestety czesto skrywa plastykę ale o płaskosci nie moze być mowy - natomiast dół jest delikatny subtelny nie krzykliwy i ja w takim krajobrazie znaduję urok - podsumowując tutaj bardziej będą grały rolę gusta

Domyślnie

Choć bardzo cenne są dla mnie wszystkie opinie to przychylę się tu do słów Janka
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tutaj bardziej będą grały rolę gusta
    Zależy mi na tym aby obraz był naturalny i choć jak nie jeden z nas forsuję go NX-em to nie chciał bym aby był za bardzo "sterylny". Oglądając tę fotografię widzę to, co wówczas gdy dreptałem po tym wale.
    Dzięki wielkie za komentarze i wszelakie uwagi - to bardzo cenne
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Tak, tak jedynka była zbyt jasna.

Kadrowo bardzo mi odpowiada to zdjęcie. ładnie porozkładałeś elementy w kadrze.

Ale:

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    . W mojej ocenie warto do tego zdjęcia podejść jeszcze raz i tchnąć w nie więcej życia.
    zgadzam się z Marcinem.

Choć tak jak na dwójce i tak jest bardzo, bardzo dobrze. Cholernie podoba mi się prawa strona.

Domyślnie

Ja takie widoczki lubię,ale lubię też deko więcej kolorku i ciepełka.Zredukowałbym troszkę tej magenty z drogi i dał cieplejszą zieleń,ale nie w takim kierunku by zwiększyć brązy na zieleni brzóz....Nie oznacza to ,wcale,zwiększonej saturacji.
    Wracając do apteki,to moja zaserwowałaby 1,49 cm mniej dołu...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów