Tak, teraz jak dla mnie jest w sam raz![]()
Szukaj
Tak, teraz jak dla mnie jest w sam raz![]()
Pozdro. Wojtek
Chyba faktycznie opcja druga lepiej wygląda
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
A gdzie Andrzej?Podobno miał się zjawić z mikroskopem
Wybieram opcję nr.2
D700 16,17-35,35
Na 2jce lepiej choć mz niebo jest zdecydowanie za płaskie a dół zbyt pozbawiony wigoru. Na niebie też gdzieniegdzie wyskoczyły kaszki. W mojej ocenie warto do tego zdjęcia podejść jeszcze raz i tchnąć w nie więcej życia.
Przyzwoite zdjęcie, ale bez szału mz. Wybieram wersję 2. Tak jak kulten napisał można jeszcze powalczyć z nim![]()
dwojka lepsza, ciemniejsza wersja nieba bardziej je uplastyczniła, wiem dlaczego Kulten pisze że odbiera je jako połaskie, bo ten koloryt niestety czesto skrywa plastykę ale o płaskosci nie moze być mowy - natomiast dół jest delikatny subtelny nie krzykliwy i ja w takim krajobrazie znaduję urok - podsumowując tutaj bardziej będą grały rolę gusta
Choć bardzo cenne są dla mnie wszystkie opinie to przychylę się tu do słów Janka
Zależy mi na tym aby obraz był naturalny i choć jak nie jeden z nas forsuję go NX-em to nie chciał bym aby był za bardzo "sterylny". Oglądając tę fotografię widzę to, co wówczas gdy dreptałem po tym wale.
Dzięki wielkie za komentarze i wszelakie uwagi - to bardzo cenne![]()
Ja takie widoczki lubię,ale lubię też deko więcej kolorku i ciepełka.Zredukowałbym troszkę tej magenty z drogi i dał cieplejszą zieleń,ale nie w takim kierunku by zwiększyć brązy na zieleni brzóz....Nie oznacza to ,wcale,zwiększonej saturacji.
Wracając do apteki,to moja zaserwowałaby 1,49 cm mniej dołu...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami