Szukaj
2 i 6 podobaja mi sie najbardziej.
Napisz cos wiecej o miejscowce i letadlach. Czy tak po prostu mozna sie tam wybrac i pofocic?
Pozdrawiam.
Stoją sobie tak o? w trawie?![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
I pomyśleć że mi regularnie nad głową latały a teraz "kwitną" w trawie
![]()
Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek
Kapitalne maszyny, szkoda że w stoją na zatracenie![]()
Foty na plus tak jak Michał szczególnie 2 i 6.
ps. jak już będę miał działkę to sobie taki załatwię i niech stoi, b pod blokiem na parkingu ciężko by było![]()
Po prostu właściciel pola postawił sobie na środku dwa migi.
Pole to wykoszona łąka usytuowana zaraz koło głównej drogi E4 pomiędzy Rzeszowem a Dębicą. Dokładnie na obwodnicy Sędziszowa Małopolskiego. Być może w tym miejscu kiedyś zostanie wybudowany jakiś zajazd lub stacja benzynowa a migi mają zwracać na siebie uwagę. Wcześniej w tym samym miejscu właściciel ze skoszonego zboża postawił wielką piramidę, która po kilku miesiącach się spaliła. Miejsce od ulicy jest ogrodzone siatką, która rozciągnięta jest po ok 100m w obie strony po czym ogrodzenie się kończy i jest bezproblemowy dostęp do migów.
Pozdrawiam![]()
Świetne maszyny, szkoda że uziemionefajnie ze je pokazałeś
superowo i tonacja miła
trza tam kiedy przypolowac....
szkoda ze nasi nie zostawiaja powiedzmy po 1 szt. dla funu i historii z maszyn ktore juz wychodza ze sluzby...
taki Ił-28 albo... o za Łosia to bym dozo dał :/
Dobre zdjęcia, swoją drogą sam "model" też jak dla mnie arcyciekawy, bo rzadki.
I ja chciałbym mieć coś takiego na swojej działce, echhh....
Pozdrawiam.
fajne zdjęcia, takie "porzucone" samoloty zawsze mają w sobie jakiś czar, choć z drugiej strony szkoda takich perełek, zwłaszcza jak właściciel stwierdzi że przyda im się lepsza, bardziej rzucająca się w oczy wersja malowania.....
To byłem ja ...... Łukanio!
www.sztukas.pl
Skontaktuj się z nami