maszyny na tak - jakość fotek mi sie podoba, statyczne kadry na ziemi mozna było naprawdę porządnie sfocić, na minus mz. bardzo słaba kolorystyka![]()
Szukaj
maszyny na tak - jakość fotek mi sie podoba, statyczne kadry na ziemi mozna było naprawdę porządnie sfocić, na minus mz. bardzo słaba kolorystyka![]()
sprostowanie - sorry musze sprostować komentarz gdyż zjadłem jedno ale bardzo ważne słowo, bez którego dalsza część komentarza jest trochę bez sensu, powinno być
jakość fotek mi sie NIE podoba
pozdrawiam![]()
Tonację zdjęć celowo tak dobrałem aby uzyskać odpowiedni klimat do fotografowanego obiektu.
Po wszelkich próbach w obróbce, ta którą zaprezentowałem wydawała mi się najbardziej odpowiednia.
Przede mną jest jeszcze baaardzo długa droga do uzyskania podobnych rezultatów fotograficznych jaką przedstawiają tu na forum doświadczeni NikoniarzeW każdym bądź razie cały czas się uczę, czytam książki, przeglądam galerie innych forumowiczów i przekładam to na swoje prace. Z jakim skutkiem? - to widać na moich zdjęciach.
Dziękuję za dotychczasowe komentarze z których zawsze staram się czerpać wnioski.
Skontaktuj się z nami