Szukaj
Trzymać się będzie na pewno bo sanki w D60 są takie same jak w D80 (a u mnie się trzyma mocno)
tylko pytanie czy Tobie nie będzie przeszkadzać Wielkość lampy... więc raczej spacerek zalecany![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
czy będzie się go dobrze trzymało![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
[QUOTE=Stradivarius;1366161]Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
czy będzie się go dobrze trzymało[/QUOTE
fakt :] tu na pewno bym nie zaryzykował :]
Jak już będziesz po wizycie w sklepie to napisz jak było i na co się zdecydowałeś.
Powodzenia i pozdrawiam
Odświeżam wątek .. czy ktoś robił zdjęcia zestawem d40 lub d60 + sb900 ? Niestety do sklepu mogę iść dopiero w niedziele a mi to spokoju nie daje ... a może jednak sb600 na początek bedzie lepsze ??? Kasa jest na sb900 tylko czy wykorzystam , nigdy nie miałem kontaktu z zewnętrzną lampą ... Jakby do sb600 dokupić dyfuzor Sto-fena to cena będzie oscylować w granicach 1200 zl a do sb900 to raptem 350 zł więcej więc niewiele ... Tylko ta ergonomia mnie zastanawia ???
Moim zdaniem lepiej mieć mocniejszą lampkę od razu ... szczególnie przy takiej niewielkiej różnicy w cenie.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Lepiej brać SB-900, ze względu na małą różnicę w cenie, bo różnica w opcjach i możliwościach OGROMNA![]()
Skontaktuj się z nami