Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: d60 + sb900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stradivarius Zobacz posta
    Proponuję ściągnąć sobie instrukcje tych lamp z strony Nikona i przeanalizować .
    A i myślę że gdy podejdziesz do sklepu z body to dadzą Ci przymierzyć ( bo 900- ka to naprawdę wielkie jest )
    no i o to chodzi mi od początku czy sb900 czyt. gigant będzie się dobrze trzymało z body d60 ? chyba nie będzie wyjścia i trzeba będzie ruszyć z body do sklepu ...

Domyślnie

Trzymać się będzie na pewno bo sanki w D60 są takie same jak w D80 (a u mnie się trzyma mocno)
    tylko pytanie czy Tobie nie będzie przeszkadzać Wielkość lampy... więc raczej spacerek zalecany
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
    czy będzie się go dobrze trzymało
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

[QUOTE=Stradivarius;1366161]Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
    czy będzie się go dobrze trzymało [/QUOTE

fakt :] tu na pewno bym nie zaryzykował :]

Domyślnie

Jak już będziesz po wizycie w sklepie to napisz jak było i na co się zdecydowałeś.
    Powodzenia i pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stradivarius Zobacz posta
    Jak już będziesz po wizycie w sklepie to napisz jak było i na co się zdecydowałeś.
    Powodzenia i pozdrawiam
    Nie ma sprawy :]

Domyślnie

Odświeżam wątek .. czy ktoś robił zdjęcia zestawem d40 lub d60 + sb900 ? Niestety do sklepu mogę iść dopiero w niedziele a mi to spokoju nie daje ... a może jednak sb600 na początek bedzie lepsze ??? Kasa jest na sb900 tylko czy wykorzystam , nigdy nie miałem kontaktu z zewnętrzną lampą ... Jakby do sb600 dokupić dyfuzor Sto-fena to cena będzie oscylować w granicach 1200 zl a do sb900 to raptem 350 zł więcej więc niewiele ... Tylko ta ergonomia mnie zastanawia ???

Domyślnie

Moim zdaniem lepiej mieć mocniejszą lampkę od razu ... szczególnie przy takiej niewielkiej różnicy w cenie.
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Lepiej brać SB-900, ze względu na małą różnicę w cenie, bo różnica w opcjach i możliwościach OGROMNA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szakall1 Zobacz posta
    Lepiej brać SB-900, ze względu na małą różnicę w cenie, bo różnica w opcjach i możliwościach OGROMNA
    Tak ja to wszystko wiem , mi głównie chodzi o ergonomie d60 z sb900 ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów