Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Kate

Domyślnie

świetne... kurcze, ale ta modelka przypomina moją byłą... hmmm...
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Super. Świetne ujęcie.

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    świetne... kurcze, ale ta modelka przypomina moją byłą... hmmm...
    Modelka to na chwilę obecną finalistka tegorocznego konkursu Miss Polonia :]

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Kiepsko: centralny kard, dziwna mina modelki (spojrzenie w stylu "nie dla psa kiełbasa"), jakiś turban na głowie (aa.. to włosy, sorry), nie ma do czego sapać *

*żartuję 50-kowe "perełki", jak ktoś wcześniej zauważył.
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Twoich wrogów? Kto jest Twoim wrogiem? To tylko forum fotograficzne, ale nie pole walki, czy nie tak?
    Pamiętam Twoje zdjęcia z dawnych czasów które mi się bardzo podobały, więc spodziewałem się czego w tym stylu.
    Niestety zobaczyłem zdjęcie bardzo przeciętne. Dziewczyna do mnie nie trafia, ma ekspresję taką że wyraźnie daje do zrozumienia że modelowanie nie sprawia jej przyjemności i najchętniej to by wolała abyś jej dał święty spokój. Maroo świetnie to ujął: "nie dla psa kiełbasa"
    Obróbka zrobiona na modłę Smieny. A to już lepiej jak Druha. Czy teraz taka moda na stylizację zdjęć z lat 70-tych? Po crossach z lat 60-tych przyszła moda na Smieny z lat 70-tych. Czy to prawda?
    Tak więc jak na moją pamięć Twoich zdjęć, to rozczarowanie.

Zaziel
    Gość

Domyślnie

To już Twój problem kolego Tak samo jak ten, że 90% tego co piszesz na co dzień pod zdjęciami innych to sama krytyka :] Mnie teksty takich jak Ty nie ruszają tak nawiasem

Domyślnie

Ładna modelka, niezły kadr, obróbka na tak. Tylko coś mi z lewą stroną twarzy nie pasuje, ciut za jasne i trochę "ucieka"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo_s Zobacz posta
    Kiepsko: centralny kard, dziwna mina modelki (spojrzenie w stylu "nie dla psa kiełbasa"), jakiś turban na głowie (aa.. to włosy, sorry), nie ma do czego sapać *

*żartuję 50-kowe "perełki", jak ktoś wcześniej zauważył.
    Co wy z tym centralnym kadrem?
    Nad tymi włosami to chyba dlugo myślałeś?!

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    To już Twój problem kolego Tak samo jak ten, że 90% tego co piszesz na co dzień pod zdjęciami innych to sama krytyka :] Mnie teksty takich jak Ty nie ruszają tak nawiasem
    Zupełnie niepotrzebny był ten Twój emocjonalny komentarz. Wyżej Cię ceniłem...

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Zupełnie niepotrzebny był ten Twój emocjonalny komentarz. Wyżej Cię ceniłem...
    Trudno Przeboleję, zwłaszcza, że znany jestem z takich zachowań tak jak Ty z malkontenctwa

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów