świetne... kurcze, ale ta modelka przypomina moją byłą... hmmm...
Szukaj
świetne... kurcze, ale ta modelka przypomina moją byłą... hmmm...
Mamiya + Sony
Super. Świetne ujęcie.
Kiepsko: centralny kard, dziwna mina modelki (spojrzenie w stylu "nie dla psa kiełbasa"), jakiś turban na głowie (aa.. to włosy, sorry), nie ma do czego sapać *
*żartuję50-kowe "perełki", jak ktoś wcześniej zauważył.
Nikon+Nikkory
Pozdrawiam, Marek
Twoich wrogów? Kto jest Twoim wrogiem? To tylko forum fotograficzne, ale nie pole walki, czy nie tak?
Pamiętam Twoje zdjęcia z dawnych czasów które mi się bardzo podobały, więc spodziewałem się czego w tym stylu.
Niestety zobaczyłem zdjęcie bardzo przeciętne. Dziewczyna do mnie nie trafia, ma ekspresję taką że wyraźnie daje do zrozumienia że modelowanie nie sprawia jej przyjemności i najchętniej to by wolała abyś jej dał święty spokój. Maroo świetnie to ujął: "nie dla psa kiełbasa"
Obróbka zrobiona na modłę Smieny. A to już lepiej jak Druha. Czy teraz taka moda na stylizację zdjęć z lat 70-tych? Po crossach z lat 60-tych przyszła moda na Smieny z lat 70-tych. Czy to prawda?
Tak więc jak na moją pamięć Twoich zdjęć, to rozczarowanie.
To już Twój problem kolegoTak samo jak ten, że 90% tego co piszesz na co dzień pod zdjęciami innych to sama krytyka :] Mnie teksty takich jak Ty nie ruszają tak nawiasem
![]()
Ładna modelka, niezły kadr, obróbka na tak. Tylko coś mi z lewą stroną twarzy nie pasuje, ciut za jasne i trochę "ucieka"
Skontaktuj się z nami