Close

Strona 37 z 45 PierwszyPierwszy ... 273536373839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 443

Domyślnie

Japonia, to specyficzny rynek. Ranking obejmuje tygodniową sprzedaż, a E-P1 jest nowością. Zobaczymy jak zostanie przyjęty przez zachodnie rynki i jak będzie się sprzedawał za 3-6 miesięcy. Oby jak najlepiej, bo dobre przyjęcie E-P1 da sygnał innym producentom, że warto zaangażować się w tę linię aparatów.

Ten ranking mówi więcej. Nie ma w nim nawet jednego aparatu 4/3 oraz SONY Alfa. Nikon i Canon mają praktycznie rynek dla siebie.
    ...jestem arogancki, kłótliwy, zarozumiały oraz próżny... to tylko część moich zalet : )...

...życie, to podróż, nie cel...

Domyślnie

Przy tej cenie u nas, jakoś nie wróżę mu powodzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elfi Zobacz posta
    Przy tej cenie u nas, jakoś nie wróżę mu powodzenia...
    W Boliwii i Sudanie pewnie również nie będzie się dobrze sprzedawał Nie musi się w Polsce dobrze sprzedawać, by odnieść sukces.
    ...jestem arogancki, kłótliwy, zarozumiały oraz próżny... to tylko część moich zalet : )...

Domyślnie

Cena pewnie nie spadnie - patrząc na wyniki sprzedaży: http://optyczne.pl/2024-nowość-Olymp..._Japonię.html
    FM2n, Mamiya RB67;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PRR Zobacz posta
    Cena pewnie nie spadnie - patrząc na wyniki sprzedaży: http://optyczne.pl/2024-nowość-Olymp..._Japonię.html
    Było o tym kilka postów wcześniej. Ranking obejmuje tygodniową sprzedaż, gdzie E-P1 jest nowością. Patrząc jednak na sprzedaż Panasonica G1, który do nowości nie należy można być spokojnym przynajmniej o rynek japoński. Teraz kwestia jak do E-P1 podejdzie zachodni klient.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    W Boliwii i Sudanie pewnie również nie będzie się dobrze sprzedawał Nie musi się w Polsce dobrze sprzedawać, by odnieść sukces.
    Nie mówię o sukcesie aparaciku, bo to całkiem inna rzecz. Mówię o tzw sprzedawalności z uwagi na cenę.

Domyślnie

Myślisz że kogoś w Japonii obchodzi jak E-P1 będzie się sprzedawał w biednym kraju nad wisłą?
    Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
    Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathu Zobacz posta
    Myślisz że kogoś w Japonii obchodzi jak E-P1 będzie się sprzedawał w biednym kraju nad wisłą?
    Mają nas gdzieś . Szkoda tylko, że bogatsi mają taniej. Ciekawe jest również jaki narzut ma dystrybutor (nie mylić z vatem, cłem itp)? Czasami nasi szanowni rodacy chcą nas oskubać...
    Ostatnio edytowane przez elfi ; 12-07-2009 o 19:17

Domyślnie

Mówię o tzw sprzedawalności z uwagi na cenę.
    Nie mampojęcia o czym piszesz

Domyślnie

Mają nas gdzieś . Szkoda tylko, że bogatsi mają taniej.
    Tzn.?
    Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
    Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D

Strona 37 z 45 PierwszyPierwszy ... 273536373839 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów